Gündem

Sağlık Sen “Okul Öncesi Kurumların Kapanması İle İlgili Görüşme Sağlanıyor”

Sağlık Sen “Okul Öncesi Kurumların Kapanması İle İlgili Görüşme Sağlanıyor”

 

Nihat Erzi, ““Kreş ile okul öncesi eğitim, salgınla mücadele eden çocuklu sağlık çalışanlarının son günlerdeki en önemli sorunu. Sorununun kökten çözümü için ilgili bakanlıklarla ve Bilim Kurulu üyeleriyle görüşüyoruz. ”dedi.

Açıklamada Bulundu

Balıkesir Sağlık Sen covid-19 pandemisi sebebi ile okulların uzaktan eğitime geçmesi ve alınan tedbirler kapsamında okul öncesi eğitim kurumlarının kapatılması sebebi ile sağlık çalışanı ebeveynlerin durumuna yönelik açıklamada bulundu.

“Bakanlıklar ile görüşüyoruz”

Balıkesir Sağlık Sen Şube Başkanı Nihat Erzi konuyla ilgili salgınla mücadele eden çocuk sahibi sağlık çalışanlarının okul öncesi kurumların kapatılması kararı ile sıkıntı yaşadığını dile getirerek sorunun çözümü için ilgili bakanlıklarla görüşme sağladıkları belirtti. Başkan Erzi konu ile ilgili, “Kreş ile okul öncesi eğitim, salgınla mücadele eden çocuklu sağlık çalışanlarının son günlerdeki en önemli sorunu. Sorununun kökten çözümü için ilgili bakanlıklarla ve Bilim Kurulu üyeleriyle görüşüyoruz. Bir an önce hem çocukların hem de ebeveynlerinin yüzü gülmelidir.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu