GündemTürkiye Gündemi

Sağlıkçılar Eylemi Askıya Aldı

Sağlıkçılar Eylemi Askıya Aldı

Balıkesir Sağlık Sen Şubesi yaptığı açıklama ile iş bırakma eylemini askıya aldıklarını duyurdu.Yapılan açıklamada, “Bakan Bey Ve İlgili Bakanlık Yetkilileri İle Yaptığımız Görüşmeler Neticesinde, İyi Niyet Göstergesi Olarak 9 Aralık 2. İş Bırakma Eylemimizi Şimdilik Askı Ya Aldık” dediler.

Sağlık Sen “Gelişmelerin Takipçisiyiz”

Gelişmeleri yakından takip etmeye ve sağlık çalışanlarımızla anlık paylaşmaya devam edeceğiz denilen açıklamada,Türkiye genelinde yapılan iş bırakma eylemi ve basın açıklamalarına katılım yüksek oldu. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile kapsamlı bir görüşmemiz oldu. Sendikamızın meseleye yaklaşımını, sahanın beklentilerini ve sürecin hassasiyetini bizzat paylaştık. Sayın Bakan, sağlık çalışanlarının mağduriyetlerini giderme noktasında çalışma yaptıklarını belirttiler. Ayrıca, sürecin hassasiyetinin farkında olduklarını, neticede sağlık çalışanlarının tamamının yüzünün gülmesi için gayret gösterdiklerini ifade ettiler.” dediler.

Mücadelemiz Kararlılıkla Sürecek

Sağlık Sen tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Vedat Bilgin ve AK Parti Grubu yöneticileriyle bir dizi görüşmeler gerçekleştiren sağlıkçılar, “Tüm bu temaslarımız neticesinde Yönetim Kurulumuzla bir durum değerlendirmesi yaptık.İyi niyet göstergesi olarak, yapacağımız iş bırakma eylemini ve Bakanlık önünde yapmayı planladığımız basın açıklamasını, şimdilik askıya almış bulunuyoruz.Haksızlık ve ayrımcılık konusundaki hassasiyetimizi aynen koruyoruz. Sağlık çalışanlarımızın tamamını kapsayacak ve herkesi memnun edecek ücret düzenlemesinin yapılması için süreci, yakından takip etmeyi sürdüreceğiz.Saha gerçekliğinden kopmadan mücadelemize ayrıca kararlılıkla devam edeceğiz.”açıklamasında bulundular.Nursima Akyürek’in Haberi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu