Etkinlikİlçe Haberleri

Sağlıklı Yaşamın Pedalları Çağış Yerleşkesinde Çevrildi

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi, öğrenci ve akademisyenlerin bir araya gelerek sağlıklı yaşam ve sporu destekleyen bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Sağlıklı Yaşamın Pedalları Çağış Yerleşkesinde Çevrildi

Saglikli Yasamin Pedallari Cagis Yerleskesinde Cevrildi 1
Sağlıklı Yaşamın Pedalları Çağış Yerleşkesinde Çevrildi

Önce Zihin Çalışması Gerçekleşti

“Balpedal” ve “PedalON” isimli bisiklet gruplarının işbirliğiyle düzenlenen etkinlik, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı. Etkinlik kapsamında, öğrenci ve akademisyenler dersler öncesinde enerji toplamak ve zihinlerini canlandırmak için botanik bahçesinde kültür fizik çalışmaları gerçekleştirdiler. Ardından, bisiklet yolları kullanılarak yapılan turda hem spor yapma hem de doğayla iç içe olma fırsatı buldular.

Saglikli Yasamin Pedallari Cagis Yerleskesinde Cevrildi 2

Yeni Etkinlikler Planlanıyor

Katılımcılar, Botanik Bahçesi’nin doğal güzellikleri arasında pedallarını çevirirken hem keyifli bir zaman geçirdiler hem de birlikte spor yapmanın tadını çıkardılar. Etkinlik boyunca tüm katılımcılar, hem bedensel hem de zihinsel olarak yenilendi ve enerjilerini artırdılar. Balpedal ve PedalON bisiklet gruplarının başkanları, etkinlik sonrasında yaptıkları açıklamalarda, bisiklet etkinliklerinin devam edeceğini ve önümüzdeki günlerde yeni etkinliklerin planlandığını belirttiler. Bu tür etkinliklerin, üniversite topluluğu arasında dayanışma ve sağlıklı yaşam bilincinin artırılmasına önemli katkılar sağladığını vurguladılar. Etkinlik, BAÜN Kuva-yi Milli Kapısı önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi

Saglikli Yasamin Pedallari Cagis Yerleskesinde Cevrildi 3

Haber: İHA

Balıkesir Pedal Çevirecek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu