Gündem

Şahin Başkan Palaz’a Yönelik Konuştu

Şahin Başkan Palaz’a Yönelik Konuştu

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis toplantısının ardından Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’a yönelik açıklamada bulundu.

“NİTELİKLİ HİZMET HIRSIZLIĞI” İDDİASI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis toplantısının ardından bir açıklamada bulundu. Toplantı sonrası açıklamada bulunan Şahin, “CHP Belediyeciliği: Büyükşehir’in ilçesine yaptığı hizmetin üstüne kendi amblemini yapıştırmak. ”dedi. Mehmet Birol Şahin, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’a yönelik bazı açıklamalarda bulundu. Meclis toplantısının ardından dile getirdiği açıklamalarında Şahin, “Büyükşehir Meclisi’nde “Büyükşehir Gönen’e uğramadı” diye yaygara yapıyor, sonra Büyükşehir’in hizmetlerinin üzerindeki Büyükşehir Logosunun üstüne Gönen Belediye’sinin amblemini yapıştırıyor. ” diye iddia etti. İddialarına “Nitelikli Hizmet Hırsızlığı” değerlendirmesi ile devam eden Şahin konu ile ilgili olarak şöyle kaydetti:

“GÖNENLİLERE SAYGISIZLIKTIR ”

CHP’li Gönen Belediye sinin bu yaptığına Ceza Hukuku’nda “Nitelikli Hizmet Hırsızlığı” denir. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin üzerine CHP’li Gönen Belediyesi’nin amblemini yapıştıran Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ı kınıyor, Gönenli hemşerilerimize havale ediyorum. Bu yaptıkları her şeyden önce Gönenlilere saygısızlıktır. Daha dün Büyükşehir Meclisin’ de Büyükşehir’i eleştirip bağırırken hiç utanmadan bunları yapabiliyorsunuz? Kendi seçmenlerini kandırmaya çalışan bu basit zihniyete Yazıklar olsun. Sizin bu zihniyetinizle rağmen parti ayrımı yapmayacak size rağmen sizin yönettiğiniz ilçelere hizmete devam edeceğiz. Balıkesir’de, 20 ilçesine hizmet aşkımızı bu basit siyaseti izin azaltması mümkün olmayacak..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu