GündemSiyaset

Şahin’in Sözleri Tehditkar Hiç Beklemesin!

Şahin’in Sözleri Tehditkar Hiç Beklemesin!

Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin ‘in yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Sarı konuşmasında ayrıca Şahin’in tehdit etme cüretini gösterdiğine işaret ederek, “Buradayız. Beklemesin, Hodri Meydan” dedi.

BİROL ŞAHİN’İN CÜMLELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Şahin yaptığı yazılı açıklama ile; “Genel Başkanlarınız, milletvekillerinizi taklit etmeyin. Onların dokunulmazlığı var… Ancak il başkanının, meclis üyesinin, gazetecinin dokunulmazlığı yok. Çarpıtarak siyaset yapan gazete ve siyasileri uyarıyorum’ cümlelerini kullanmış ve ayrıca CHP ile İYİ Parti’nin yalan, çarpıtma siyaseti yaptığını savunmuştular.

BU NASIL BİR AÇIKLAMA Kİ? TEHDİT ETME CÜRETİNİ GÖSTERMİŞ!

Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı il binasında dün düzenlediği basın açıklamasında Balıkesir Büyükşehir Belediye bütçesi ve BASKİ ile ilgili eleştirilerde bulundular. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Birol Şahin’e de ateş püskürdü. “Bu nasıl bir açıklamadır ki ayrıca tehdit etme cüreti göstermiştir. Biz buradayız gelsinler, Hodri Meydan” dedi.

E41A273C 3175 42Ad 80Eb 218696E6C374

“AYKIRI EYLEM VE SÖYLEMLERLE İNSAN İÇİNE ÇIKAMAZLAR”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde yasa dışı çalışmalar yapıldığını iddia eden CHP İl Başkanı Serkan Sarı beraberinde il ve ayrıca ilçe meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve parti üyeleri ile birlikte bir açıklama yaptı. Parti binasında dün saat 13.00’te düzenlenen toplantıda Serkan Sarı” kenti yönetenlerin dikkatini ne yazık ki çekemediğimizi görüyor ve, kanuna yasaya aykırı eylem ve söylemlerini görüyoruz” dedi. Sayıştay raporlarına dikkat çeken Serkan Sarı yöneticiler bu raporu okuyorlarsa insan içine çıkmaya utanacaklardır kanaatinde olduğunu söyledi. BASKİ’nin sayıştay denetimi, Büyükşehir bütçesi ile ilgili eleştirilerde bulundular.

SARI“SAYIŞTAY RAPORLARI ORTADA”

Yasa ve hukuk çerçevesinde tespit edilen hataları kendilerine soruyorum diyen Serkan Sarı ,Sayıştay raporlarındaki cümleleri okudu ve ayrıca hesaplarınızı, kayıtlarınızı tutamıyorsunuz kayıtlar birbirini tutmuyor demiş. Büyükşehir tarafından kodlama ve veri açıklaması gibi açıklamalar yapıldı bu konuda biz bile bir an konuya inanasımız geldi dedik ancak , Sayıştay bu açıklamalar bu sürece dayanak değil demiştir” dedi.  Nursima AKYÜREK’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu