Gündemİlçe HaberleriSiyaset

“Şaka değil, Saka ile yola devam”

Edremit Belediye Başkanı Bağımsız Aday Kamil Saka Edremitli Romanlara seslendi. Başkan Saka’ya vatandaşlar,“ Şaka değil, Saka ile yola devam ‘‘ pankartları açtı.” En büyük başkan Kamil Başkan” sloganları içersinde meşaleler ve havai fişekler ile karşılanan Saka; büyük ilgi gördü.

Dsc 0132
İbrahimce Mahallesi’nin neredeyse tüm sakinlerinin katıldığı konuşma miting havasında gerçekleşti.Kadınların ve çocuklarında çoğunlukta olduğu konuşmada zaman zaman Başkan Saka’nın sözleri tezahüratlarla kesildi. Konuşma sonunsa Başkan Saka’yı bırakmayan İbrahimcelilerin bir kısmı Cumhuriyet Meydanına kadar beraber yürüdüler. Edremit Belediye Başkanı Bağımsız Aday Kamil Saka; Edremit’te bazılarını telaş sardığının altını çizdi. Edremit’i rant peşinde koşan bir gruba teslim etmeye çalıştıklarının söyleyerek; “ Beş yıldır durduğumuz gibi yine biz dimdik ayakta duracağız. Birlikte beraberce yola çıktık. İnanıyorum ki, gün geçtikçe artarak, çoğalarak Edremit tarihinin en fazla oyunu alacağız. Bazıları telaşa kapıldılar. Nereden çıktı bu adam ne güzel biz işimizi ayarlamıştık, oda gelse buda gelse istediğimiz şekilde inşaat konusunda rant elde edecektik diyorlardı. Bu oyunu bozmak için geldim . Biz bu oyunu bozmak için bu yola tekrar çıktık ve sizden bu konuda yetki istiyoruz. ” Diye konuştu.

Edremit’i Sahipsiz sandılar

Bazı kişilerin Edremit’i sahipsiz zannettiğini söyleyen Başkan Saka; “ Ben aday olduktan sonra ,nereden çıktı bu diye yeniden söylenmeye başladılar.Zannettiler ki Edremit sahipsiz, zannettiler ki Edremit’te başkan olabilmek için Ankara’da üç beş siyaset baronunu ayarlayıp kendi atamalarını yaptırmak suretiyle Edremit’te belediye başkanı olacağını zannettiler. Evet Edremit’te belediye başkanı olunur. Ama bunun şartları vardır. Bu şartların başında Edremit’in hakkını , Edremit’in hukukunu korumaktır, en önemlisi de Edremit’in malına sahip çıkmaktır. Ben ve arkadaşlarım 5 yıl boyunca Edremit’in malına sahip çıktık. Satmadı, sattırmadık.O günler geçti artık. Edremitimizi bu kişilere yedirmemek için halkın isteği üzerine tekrara belediye başkan adayı oldum “ dedi. (Edremit Basın Ofisi)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu