GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

ŞAMLI’DA PANAYIR ZAMANI

Şamlı Mahallesinde panayır açıldı. Karesi Belediyesi tarafından hazırlanan panayır programı Şerafettin Çakır mesire alanı açılışı ile start aldı. Şamlı panayırının bugün son günü.

Panayıra ücretsiz otobüsler kaldırılıyor.

Açılışa Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, MHP Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Süt Birliği Başkanı Cihat Şimşek, Ak Parti Milletvekili Mutlu Aydemir ve Şamlı halkı katıldı. Şerafettin Çakır Mesire Alanının açılışının da yapıldığı panayır öncesinde kurdele kesildi ve mesire alanı dolaşıldı. Mesire alanında Ailece, doğayla iç içe, keyifli ve bol oksijenli anlar geçirebilecek.

Kültürel buluşmanın sağlanacağı Şamlı panayırında ise sanatçı Hakan Diler ve Ayşe Dinçer’in bir konser vermesi bekleniyor. Dün çocuklara özel gösterilerin ve oyunların sergilendiği panayırda atlı okçuluk gösterileri de yer aldı. Şamlı panayırının bugün son günü. Panayıra ücretsiz otobüsler kaldırılıyor. Demirciler Caddesi Köylü garajından Şamlı’ya 18.30,19.30,20.30,21.30 saatleri arasında otobüsler kalkıyor.Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu