Köşe Yazıları

ŞAMPİYON NASIL YENİLDİ

Salon tıklım tıklım dolu ve iğne atsan yere düşmeyecek kadar kalabalık. Heyecan dorukta ve herkesin gözü kapıda. Veeee huzurlarınızda Arda Sunaaaarrrr diye anons ediliyor alkışlar, ıslıklar, bağırışlar, salonu inletiyor.

Meydana kendinden emin bir adımla ve gururla gülümseyerek çıkıyor Sunar girişte insanları selamlıyor. Sırada rakibinin anonsu yapılacak salon buz kesiyor yuuuh sesleri ile yüzler kızgın gergin asık adeta bir kasırga fırtınası estiriyor salonda. Meydana orta yere geliyor rakip ve selamlama karşılıklı yapılıyor. Fakat yuhalama sesleri hala eksilmiş değil.

İki rakip karşı karşıya geliyor. İlk olarak emin adımlarla yürüyen Arda’ya olan güven sevgi tezahürat coşkuyla kaplıyor heryanı ve çıktığı hiçbir karşılaşmayı bugüne dek kaybetmemiş!
Haliyle bu karşılaşmanın da kazananı salonda aslında belli ve rakip çok rahatsız. Ağlamaklı ancak yarışacak. Maç başlıyor. Bizimkisi hemen saldırıya geçiyor. Üzerine gittikçe rakibi kaçıyor. Kazandı mı kazandı ama nasıl?

İlgili Makaleler

Rakibini yerle bir eden Arda Büyük tezahüratlar arasında soyunma odasına gidiyor. Odaya girer girmez şampanya patlatıyor, içtikçe içiyor ve sarhoş oluyor. Arkasından da bir sigara yakıyor. Antrenörü elinden sigarasını kapıyor. Bu senin en büyük düşmanın, kendine söz dinlettiremiyorsun! Yapma!

Arda kahkahayı patlatıyor Sen Yapma! Ben yenileceğim haa…Seneler geçtikçe geçiyor ancak bir gün haberlere düşen şu haberle Arda Sunaaaar ağlamaklı gazete sayfalarını çeviriyor…
‘Son maçında da Ben yenilmez Arda” dedi. Ancak kimseye yenilmeyen ünlü boksör kendine yenildi.’ Alt başlıkta da ‘Kariyerinin zirvesinde iken alkole ve sigara tutkusuna mağlup olan Arda’nın doktoru bir maça daha çıkarsa yenilir yenilmezse de Arda’nın vücut şampiyonluğu kalmamıştır. Şampiyonluğun verdiği sarhoşlukla insanları savuracak ancak yine de yere yıkılacaktır senelerdir kendisine yapılan uyarıları dinlemeyerek son haddeye gelmiş ve vücudu hasarlanmıştır. Rakipleri değil ancak kendisine kendisi defalarca vurmuş ve nakavt olmuştur…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu