Spor

Şansımız devam ediyor

Balıkesirspor Baltok, hafta sonu oynanacak Ümraniyespor maçı öncesi Teknik Direktör Giray Bulak, basın toplantısı düzenledi. Bulak, Play-Off için bu maç son şansımız dedi

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak Balıkesirspor Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Bulak, geçtiğimiz hafta oynanan Giresunspor maçına değinerek, bu hafta oynanacak Ümraniyespor maçının önemini vurguladı. Bulak, “Kontrollü bir maç maç oldu. 10-15 dakika geçtikten sonra ne onlar ne biz çok fazla pozisyon üretemedik.

Duran toplara önlemimizi almıştık. Fakat ilk yarının son dakikasında konsantrasyon dağınıklığı gol yememize neden oldu. Giresunspor ikinci yarı kendi bölgesine çekildi ve stresi yüksek bir takıma karşı oynadık. Otoo ile çok önemli ve net pozisyonda gol atamadık. Tabii ki üzüldük. Kazansaydık puanımız 48 olacaktı, Altınordu ile aramızda 1 puan fark kalacaktı” şeklinde konuştu.

MATEMATİK OLASILIĞININ PEŞİNE DÜŞECEĞİZ

Giray Bulak, Kalan 3 maçtan 7 puan ve üstünü alırsak Altınordu’yu geçme şansımız var. Şayet 3 maçtan 6 puan kazanırsak Play-Off şansımız maalesef yok. Bu hafta sonu oynayacağımız Ümraniyespor maçını çok önemsiyoruz. Kazanacak olduğumuz 3 puan bizi çok önemli bir yere getirir. Matematik olasılığının peşine düşeceğiz. İlk maçta Ümraniye maçımız 2-2 berabere bitti. Ümraniyespor’un şampiyonluk şansı var. Olmazsa Play-Off şansları var. Bizim de Play-Off için son şansımız. Ne yapıp edip bu maçı kazanmalıyız” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu