Sarı Bütçe Görüşmelerine Elinde Uçakla Gitti
Serkan Sarı bütçe görüşmesine elindeki kağıt uçakla katıldı.

Sarı Bütçe Görüşmelerine Elinde Uçakla Gitti
Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Serkan Sarı, 2025 yılı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bütçe görüşmelerine katıldı.
Balıkesir CHP Milletvekili Serkan Sarı, Ankara’da gerçekleşen 2025 yılı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bütçe görüşmelerine katıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden toplantıya dair bilgiler paylaştı. Serkan Sarı’nın yaptığı paylaşımda elinde kağıt uçak olması da dikkat çekti.
Balıkesir’in Sorunları Bakan’a İletildi
Sarı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde gerçekleştirdiği çalışma programının ardından Ankara’ya geçtiğini belirtti. Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Balıkesir halkının sorunlarını Bakan Adil Karaismailoğlu’na iletme fırsatı bulduğunu söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Projelerinin Takibi
Sarı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Balıkesir’imizin ulaşım ve altyapı projelerindeki ihtiyaçlarını, hemşehrilerimizin beklentilerini ve bölgemizin kalkınması için atılması gereken adımları detaylı bir şekilde aktardım. Bu süreçte, Balıkesir’in hak ettiği yatırımları alabilmesi için konunun takipçisi olacağımızı bir kez daha vurguladık. Balıkesir’imizin geleceği için durmadan çalışmaya devam edeceğiz!”
Kağıt Uçak Paylaşımı
CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’nın paylaştığı fotoğraf ise dikkat çekti. Sarı, 2025 yılı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bütçe görüşmelerine elinde tuttuğu kağıt uçakla katıldı.
Haber: Bülten