Gündemİlçe Haberleri

Sarı: ‘Çocuklarımız Ulusumuzun Geleceğidir’

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Sarı: ‘Çocuklarımız Ulusumuzun Geleceğidir’

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Sarı, bu özel günün Türk milleti için taşıdığı önemi vurgulayarak, milli iradenin en üst seviyede temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin demokratik rejimin temel kurumu olduğunu belirtti.

Sarı, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kazanılan bağımsızlığın Türk Milleti’nin iradesinin en güçlü ifadesi olduğunu ve TBMM’nin kuruluşunun çocuklara armağan edildiğini vurguladı. Çocukların ulusun geleceği olduğunu ifade eden Sarı, onlara yapılan her çalışmanın ulusun geleceği için bir yatırım olduğunu belirtti.

Sarı: 'Çocuklarımız Ulusumuzun Geleceğidir'
Sarı: ‘Çocuklarımız Ulusumuzun Geleceğidir’

Mesajında Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin geleceğe taşındığını ifade eden Sarı, Türk vatandaşlarının bu mirasa ve çocukların geleceğine sahip çıkmanın önemine dikkat çekti. Sarı, mesajını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm milletvekillerini saygıyla anarak sonlandırdı.

 

 

İHA

23 Nisan’da Vali Ustaoğlu’ndan Anlamlı Mesaj

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu