GündemSiyaset

Sarı: “Dünyaya Meydan Okuduk”

Sarı: “Dünyaya Meydan Okuduk”

 

Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Törene partililerle birlikte katılan ve coşkuya ortak olan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “Balıkesir’de yakılan mücadele ateşi ordumuzun büyük zaferleriyle taçlanmıştır” dedi.

 

KATILIMCILAR

Kuvayı Milliye kenti Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kentte çeşitli etkinliklerle kutlandı. Düzenlene kutlama programına CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin, Fikret Şahin, İl yöneticileri Ceyhun Ercan, Yusuf Kaplan, Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Sehirli, Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi, Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Güzen, Belediye Meclis üyeleri ve partililer birlikte katıldı.

‘’MİNNETLE YAS EDİYORUM

Başkan Serkan Sarı, “Balıkesir’in her bir köşesinde ayrı bir kahramanlık destanı yazılıdır. Balıkesir’de yakılan Millî Mücadele meşalesi Anadolu insanının gür sesi olmuş, bu şanlı mücadele, Sakarya Meydan Muharebesi ve Başkomutanlık Meydan Muharebeleriyle taçlanmış, bu mücadelenin kahramanı Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve şanlı Türk askeri adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü idrak ettiğimiz bugün vesilesiyle, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, Balıkesirli hemşehrilerimin 6 Eylül Kurtuluş Günü’nü kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Haber: Yoldaş Kocaer

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu