GündemSiyaset

SARI “ERDEK BELEDİYE MECLİSİ CHP İLE DEVAM DEDİ”

CHP İl Başkanı Serkan Sarı “Son günlerde Erdek belediye başkanımız sayın Hüseyin Sarı’’nın üzerinde oynanan oyunlar ve yaratılan algı ve sonuç olarak görevden el çektirilmesi sonrası, bugün yapılan belediye meclisi toplantısında Meclis üyemiz Hasan Yapakçı Millet ittifakının 9 oyuna karşılık Cumhur ittifakının 6 Oyu ile vekaleten belediye başkanlığına seçildi.”dedi.

“MECLİS ÜYELERİNE BASKI YAPILDI”

CHP İl Başkanı Sar yaptığı açıklamada, “ Geçtiğimiz 15 gün içinde belediye başkanlığını ele geçirebilmek adına belediye meclis üyeleri üzerinde yaratılan baskı ve yapılan ahlaksız teklif duyumları ayyuka çıkmıştır. Yapılan tüm bu çalışmalara karşın meclis üyelerimiz dimdik, omuz omuza durarak seçimlerde halkımızın hür iradesiyle ezici çoğunlukla kazandığı Erdek belediyesinin yönetiminin halkımızın isteği doğrultusunda CHP ile devam etmesi yönünde karar almıştır. “dedi.

“MECLİS ÜYELERİ SİYASET DERSİ VERMİŞTİR”

“Bu onurlu duruşları ile siyaset dersi veren Meclis Üyelerimizi yürekten kutluyorum. Millet ittifakı ortağımız İYİ Parti grubuna demokrasiye olan inançları ve destekleri için teşekkür ederim. Bundan sonrada halkımızın güvenini boşa çıkarmadan çalışmalarımızın devam edeceğine ve Belediye başkanımız sn Hüseyin Sarı hakkında yaratılan bu olumsuz tablonun da hakkaniyetli şekilde son bularak asli görevine döneceğine inancımız tamdır.”ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu