GündemSiyaset

SARI KILIÇDAROĞLU’NA RAPOR SUNDU

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na  Balıkesir’de yapılan çalışmalarla ilgili rapor sundu.

 

 

CHP İl Başkanları Toplantısı’nda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Balıkesir’deki çalışmalarla ilgili rapor sunan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “Nevşehir’de gerçekleştirilen il başkanları toplantısında; Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Balıkesir’de yaptığımız çalışmalar konusunda raporumuzu  sundum. Geçtiğimiz günlerde kurmuş olduğumuz Balıkesir Halkçı Belediyeler Platformu ile ilgili hazırladığımız çalışma raporumuz ile neler yaptığımızı ve neler yapmak istediğimizi anlattık” dedi.

“HEDEFLERİMİZİ ANLATTIK”

 

Sarı, “Bu çalışmayla belediye başkanlarımızın,  meclis üyelerimizin çok daha etkin ve verimli projeler üretmesini sağlayacağımızı. Platformumuzun 3. Toplantısını çalıştay şeklinde gerçekleştirdiğimizi vurguladım. Çalıştayımızda konusunun uzmanı eğitimcilerden ve başarılı belediyecilik uygulamalarını hayata geçirmiş belediye başkanlarımızın deneyimlerinden yararlanarak şehrimize en iyi hizmeti verebilmek için Balıkesir’de kurduğumuz bu platform ile belediyecilik uygulamalarında uyumlu bir çalışma ortamı yaratmayı hedeflediğimizi belirttim” ifadelerini kullandı.

 

“BALIKESİR’DE HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLSUN ”

 

Başkan Sarı sözlerini şöyle sürdürdü; “ Cumhuriyet Halk Partisi olarak şehrimize en iyi hizmeti verebilme sevdası ile çıktığımız yolda, en iyi belediyecilik hizmetini verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Balıkesir’de belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizle;  planlı , bilgiye ve tecrübeye dayalı, daha güzel, çağdaş, insana, çevreye, doğaya, canlıya duyarlı, üreten ve kalkınan güçlü bir ekonomiye sahip  kent hayalimizi hayata geçireceğiz. Balıkesir’de her şey çok güzel olsun istiyoruz. Kuvayi Milliye şehrine yakışır bir şekilde her türlü imkansızlıklara rağmen bu mücadeleyi dayanışarak hep birlikte

Başaracağız. Köylümüzün, çiftçimizin ve emekçimizin üretimini en iyi şekilde değerlenmesi için ilçelerimizde uygulayacağımız projelerimiz üzerinde çalışıyoruz. Yerli ve yabancı finansman  desteklerinden  yararlanarak yeni kaynaklar yaratmak istiyoruz.  Çalışmalarımız sadece seçim dönemlerinde değil yaşamın bir parçası olarak devam edecek. Hepimiz bilgi ve birikimlerimizi geleceğimiz için kullanmalı, halkımıza ve geleceğimize faydalı olabilecek çalışmalara katkı sunmalıyız. Bunun için heyecanımız yüksek, umudumuz var. Bu istek ve enerji ile her şeyin çok güzel olacağını biliyoruz, bunun için çalışıyoruz. Çok  güzel bir Balıkesir ve çok  güzel bir Türkiye mümkün bunu başaracağız.

Bu duygu, düşüncelerimizi ve hedeflerimizi genel başkanımız ile  paylaştık”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu