GündemSiyaset

Sarı: “MHP’nin içinde bulunduğu durum üzüyor”

Sarı: “MHP’nin içinde bulunduğu durum üzüyor”

 

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “MHP İl Başkanı Gökay Yüksel’in acaba halkımızın sorunları ile ilgili herhangi bir tasarrufu var mı” dedi.Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı MHP Balıkesir İl Başkanı Gökay Yüksel’e soru yönelttiği bir açıklamada bulundu.

MHP’Lİ BAŞKAN YÜKSEL’E SORU YÖNELTTİ

MHP Balıkesir İl Başkanı Gökay Yüksel önceki günlerde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Balıkesir’e gelmesi sonrası Serkan Sarı’ya yönelik ifadelerinde bulunduğu bir açıklamada bulunmuştu. MHP İl Başkanı Yüksel Canan Kaftancıoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun Balıkesir ziyareti ile ilgili Serkan Sarı’ya yönelik “Bir de bu kişilerin yanında; etliye sütlüye karışmayan, sadece boş hamasetle siyaset yapmaya çalışan, boynu bükük Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı.”diye konuştu. Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı yapılan açıklama sonrası MHP Balıkesir İl Başkanı Gökay Yüksel’e bir soru sorarak başlamak isterim diyerek şöyle kaydetti:

“RAHATSIZLIK DUYMUŞ MU?”

“ 31 Mart yerel seçimleri sonrasında, 24 Haziran seçimlerine giderken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyası yürüttüğü dönemde seçimleri kaybedeceğini anlayan Cumhur İttifakı adayı ve ittifak ortakları yaşamış oldukları çaresizlik sonrasında terörist başı Abdullah Öcalan’ın aranan kardeşi Osman Öcalan’nın TRT’ye çıkarak yapmış oldu açıklamalardan, ayrıca terörist başı bebek katili PKK’lı Abdullah Öcalan’ın yazmış olduğu mektubun İmralı’ya ziyaret yapan bir akademisyen tarafından Anadolu Ajansı’nda okunmasından sonra herhangi bir rahatsızlık duymuş mudur? Bundan siyasi bir çıkar ve menfaat bekleyen Cumhur İttifakı’nın adayına ve destekçilerine karşı yapmış olduğu bir kınama mesajı olmuş mudur?Olduysa yapmış olduğu açıklamaları bizimle paylaşmasını özellikle talep etmekteyim.

“MİLLİYETÇİLİK ANLAYIŞIMIZDA VATANI TERK ETMEK YOKTUR ”

Bugün iktidara karşı olan herkesin terörist ilan edildiği bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde doğruları söylemek ve bunun için mücadele etmek her vatanseverin görevidir.
Bilen bilir; ‘’ Bizim milliyetçilik anlayışımız, kafatası milliyetçiliği değildir. Bizim milliyetçilik anlayışımız Atatürk’ten gelir, Ecevit’le devam eder. Milliyetçilik anlayışımızı, Kıbrıs’ın Beşparmak Dağları’na yazmışız, Akdeniz’in sularına yazmışız. Bizim milliyetçilik anlayışımızda vatan toprağını terk etmek yoktur. Süleyman Şah Türbesi kaçırılırken niye birisinin sesi çıkmıyordu da sadece biz konuşuyorduk? O toprak bizim toprağımızdır, kimse toprağını terk edemez. Bu ülkenin çakıl taşı için göğsümüzü siper ederiz, herkes bunu iyi bilsin”, “Bizim milliyetçiliğimiz mevsimsel, adamına göre değil; kalıcı, tutarlı, ülkenin çıkarları üzerine inşa edilmiş bir milliyetçiliktir’’ diyen Genel Başkan’ımızın yolunda siyaset yapıyoruz.

“SESSİZ KALANLARA SORMAK İSTİYORUM ”

Süleymaniye’de 11 askerin başına çuval geçirilirken, Şehitlerimize kelle derken, Askerlik yan gelip yatma yeri değildir derken,Balyoz ve Ergenekon davalarında komutanlarımız hapse atılırken,Ordumuzun Kozmik Odası teslim edilirken,Ordumuzun Genel Kurmay Başkanı hapse atılırken,33 Askerimiz İdlib’de şehit edildiğinde, Süleyman Şah Türbesi ‘’Vatan toprağımız’’ terk edilirken, Suriye’de 36 askerimiz şehit olduğunda, Tank Palet Fabrikamız satılırken,Vatan toprağı parsel parsel satılırken, Sessiz kalanlara sormak istiyorum;

 

TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Bunlara itiraz eden ve bunun için mücadele eden CHP hala aynı yerinde duruyor. Biz hala Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çözüm sürecinde Habur’da PKK’lılar halaylar çekerken, Türk Bayrağımız direklerden indirilirken, Oslo’da, İmralı’da görüşmeler yapılırken, devletin resmi kurumlarından T.C. sökülürken, Türk Bayrağı asmanın suç sayıldığı dönemde, terör örgütleri ile çözüm olmaz, çözümün yeri meclistir, eli kanlı hain terör örgütü PKK ile aynı masaya oturarak çözüm üretemezsiniz dediğimiz yerdeyiz. Asıl olan iktidarda kalmak değil itibarda kalabilmektir.Biz dün dündür bugün bugündür anlayışı ile değil, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan şaşmadan ilimin, bilimin ışığında, çağdaş ve kalkınan tam bağımsız Türkiye hayali ile ilerlemeye, özgürlüğe, çoğulcu demokrasiye ve insan haklarına saygılı bir yaşam için mücadele ediyoruz. Biz tek bayrak, tek devlet değil Türk Bayrağı ve Türkiye Cumhuriyeti diyebilen, buna saygı duyan herkesi kucaklayarak, milletimizin geçmişine de, geleceğine de sahip çıkıyoruz.

“ESNAFIMIZ CAN DERDİNDE SİZ NERDESİNİZ ?”

Milletimiz bugün ülkeyi yöneten siyasetçilerden çözüm ve umut beklerken ne yazık ki iftira dolu, düzmece yalan açıklamalar, bunun üzerine kurulan hayaller ve algılar ile siyaset yapmaya çalışan siyasetçiler dükkanını kapatan esnafın yalnız, çiftçimizin çaresiz kaldığını görememektedirler. Sokakta yaşanan ekonomik krizden bir haber olduklarını, iflasın eşiğinde kalan esnafımızın ve vatandaşlarımızın dertlerinin umurlarında olmadığını görmekteyiz. Bugüne kadar sokaktaki esnafımızın, işçimizin, çiftçimizin, emeklimizin, öğrencimizin hiçbir derdini dinlememiş, bu konular hakkında bir tek açıklaması dahi bulunmayan MHP İl Başkanı Gökay Yüksel’in acaba halkımızın sorunları ile ilgili herhangi bir tasarrufu var mı ? Milliyetçilik kavramı altına sıkışarak halktan kopuk siyasetlerinin ne yazık ki sokakta hiçbir karşılığı kalmamıştır. Esnafımız, çiftçimiz, işçimiz, emeklimiz sokakta ekonomik olarak zor durumda, yarınları için kaygılı ve huzursuzdur.

“ÇÖZÜM OLMAK YERİNE UMUT YOK EDİYORSUNUZ ”

Bugün ülkemizin içinde bulunmuş olduğu böylesine hassas bir dönemde yaşamış olduğumuz salgın ve beraberinde ülkemizin içinde bulunduğu siyasi istikrarsızlık ve iradesizlik sonucunda ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olmak, dertlerine derman olmak yerine mafya bozuntularının yapmış olduğu açıklamaların arkasına takılarak ülkemizdeki yaşayan vatandaşlarımızın umutlarını yok ediyorsunuz. Görüyoruz ki Balıkesir’de yaşayan milliyetçi değerleri yüksek hemşerilerimiz, MHP’nin bugün içinde bulunduğu duruma üzülmektedir. Milliyetçilik kavramının mafyalarla kol kola girerek siyaset yapmaktan ibaret olduğunu düşünen MHP Balıkesir İl Başkanı Gökhan Yüksel’e kendisinin ve MHP’nin salgın döneminde vatandaşımızın yaşamış olduğu ekonomik sıkıntılar konusunda bir çözüm önerisinin veya bir eleştirisinin olup olmadığını kamuoyumuzun huzurunda sormak isterim.

“MİLLİYETÇİLİĞİMİZİ HİÇ KİMSEYE SORGULATMAYIZ”

Bizim köklerimiz okyanus ötesine değil, Anadolu coğrafyasına, kurtuluş ve kuruluş mücadelesine dayanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin temsil eden bizler duruma göre, döneme göre değil her zaman Vatanımızın, Milletimizin, Bayrağımızın değerini en iyi bilenleriz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Başkanı olarak bizi temsil eden altı okumuzdan birisi olan Milliyetçiliğimizi de hiç kimseye sorgulatmayız, sorgulamak kimsenin haddine değildir. ”

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Gelen misafirlere Kuvayı milli.ruhu ile NUTUK hediye edilmeli idi. Atatürk sevgisini içinde tasimayanlara çok faydalı olurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu