Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Serkan Sarı Yücel Yılmaz’a Cevap Verdi

Serkan Sarı Yücel Yılmaz’a Cevap Verdi

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi gerçekleşti. CHP İl Başkanlığı, Meclis öncesi bir basın açıklaması yapacağını duyurmuştu. CHP İl Başkanı Meclis toplantısı öncesinde basın mensupları ile bit araya geldi toplantısını yaptı. Ancak, meclisin başlama saati gecikince olanlar oldu. Ayrıca, gerginliğin tavan yaptığı meclis sonrasında Sarı, “verilecek cevaplar var” diyerek bir açıklama daha yaptı.

Sari O Sandvicleri Kendin Ye Afiyet Olsun

Sarı, “Büyükşehir Belediye Başkanı demiştir ki; burada ikramlar var. Bu ikramlardan yararlanarak bu basın açıklamasını yapıyor. Ayrıca, burada ikram ettiği sandviçler kendisine afiyet olsun. Bizim Büyükşehrin ikram ettiği sandviçlere ihtiyacımız yok. Buradaki ikrama ihtiyaç duyarak bir basın açıklaması yapmadık” dedi.

Chp’li Sarı Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a Cevap Verdi

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı Meclis toplantısına ilişkin basın açıklaması yaptı. Ancak, mecliste yaşanan gelişmeler sonrası bir açıklama daha yaptı. Sarı, ikinci toplantısında, özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a söylediği sözler nedeni ile karşılık verdiğini dile getirdi. Sarı, “Büyükşehir Belediye Başkanı demiştir ki; burada ikramlar var. Bu ikramlardan yararlanarak bu basın açıklamasını yapıyor ve Burada ikram ettiği sandviçler kendisine afiyet olsun. Bizim Büyükşehrin ikram ettiği sandviçlere ihtiyacımız yok. Buradaki ikrama ihtiyaç duyarak bir basın açıklaması yapmadık. Basına açık çağrı yaparak CHP İl başkanlığının meclis öncesinde gerçekleştireceği  bir açıklama olduğunu beyan ettik ”dedi.

 

Meclis 5 Dakika Gecikti Diye!…

 

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, “Bugün meclis 5 dakika gecikti diye ortalığı ayağa kaldıran Büyükşehir Belediye Başkanı Meclisi bilgilendirmeden terk edip gitmiştir salonu. Ayrıca, Meclise gölge düşüren üslubundan vazgeçmemiştir. Geçtiğimiz haftada yapılan belediye meclisinde belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize yapmış olduğu üslup kabul edilebilir değildir. Grubumuzda yer alan Belediye Başkanları ilçelerini ve bizim seçmenlerimizin temsilcileri olarak buradadır. Bilmelidirki Büyükşehir Belediye Başkanı ondan hizmet alanların temsilcisidir. Buna yakışır şekilde mecliste çalışmak zorundadır” dedi.

Bizim Büyükşehrin İkram Ettiği Sandiviçlere İhtiyacımız Yok

Öte yandan Sarı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Büyükşehir Belediye Başkanı Demiştir ki burada ikramlar var. Bu ikramlardan yararlanarak bu basın açıklamasını yapıyor. Burada ikram ettiği sandiviçler kendisine afiyet olsun. Bizim Büyükşehrin ikram ettiği sandiviçlere ihtiyacımız yok. Buradaki ikrama ihtiyaç duyarak bir basın açıklaması yapmadık. Basına açık çağrı yaparak CHP İl başkanlığının yaptığı bir açıklama olduğunu beyan ettik.”

Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu