GündemEkonomiSiyaset

Sarı “Yönetemiyor Ve Yürütemiyorlar”

Sarı “Yönetemiyor Ve Yürütemiyorlar”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı “BASKİ su zamları konulu” bir basın açıklaması yaptı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin gün geçtikçe borç batağına sürüklendiğini ifade eden CHP İl Başkanı Serkan Sarı  fatura borçlarının ödenmesi konusunda yapılan ihaleye dikkat çekti.

BASKİ alacaklarının telefon yoluyla ödemeye davet edilmesi alım işi ihalesi adı altında ihale yapıldığını söyleyen CHP İl Başkanı Serkan Sarı “İhaleyi alan firmada işe yaramadı. Ne oldu?Bor arttı başka işe yaramadı diyerek yönetemiyor ve yürütemiyorlar” dedi.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı il binasında düzernlediği basın toplantısında“Kırsalda çiftçiyi, vatandaşları yok sayan bir anlayış söz konusu. Bu kenti yürütemiyorsunuz diyen Sarı su hizmeti verilemiyor. Borular patlamış Sarı beylerde ellerinde vatandaş su taşıyor. Düzensiz altyapıların faturası da vatandaşa yükleniyor. Tahsilatlar konusunda bir düzeli tahsilat yapılamıyor. BASKİ’nin bir ihalesinden bahsetmek istiyorum. Yönetemeyen ve yürütülemeyen bir yönetim var. BASKİ Genel Müdürlüğünün bir ihalesi diyor ki; BASKİ Genel Müdürlüğü alacaklarının telefon yoluyla ödemeye davet edilmesi alım işi ihalesi. Ödemeleri bile kendisi alamıyor. Bunu da başkasına yüklüyor.400 bin liralık bir ihale ile alacaklar için yapılıyor ve ihaleyi alan firmada alamadı. Borç ne oldu? Daha da arttı. Ne yazık ki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi her geçen gün bataklığa sürükleniyor. Yakın zamanda personelin bile borçlarını ödeyemeyebilirler. Bankalara ödenen faizler ayrıca ortada. “şeklinde konuştu.Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu