İlçe HaberleriGündemSiyaset

Sarıbeyler’de AK Parti Rüzgari Esti…

Sarıbeyler’de AK Parti Rüzgari Esti…

 

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek , Ak Parti İlçe Başkanı Muhittin Şengül, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı iftar sonrası teravih namazını Sarıbeyler Mahallesi’nde kıldı. Namaz sonrası Sarıbeyler’de kahvehane esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet eden Başkan Başaran ve Başkan Yılmaz’a büyük ilgi gösterildi.

AK PARTİ, SEVGİ GÖSTERİLERİYLE KARŞINDI…

Sarıbeyler’deki Dostlar Kıraathanesi’nde vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılanan Ak Parti Balıkesir Teşkilatı bir süre burada vatandaşlarla sohbet etti. Sarıbeyler Mahalle Muhtarı ve vatandaşların taleplerini dinleyen Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz konular hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

EKREM BAŞARAN: “AK PARTİ TÜM SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEK GÜCE SAHİP”

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Esnafımızın ve üreticilerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Bugün ülkemizde ekonomik zorluklar var mı, var. Şunu öncelikle iyi anlamamız gerekiyor. Pandemiyle başlayan ve tüm dünyayı saran ekonomik kriz ülkemizi de etkiliyor. Üretimdeki durma, tedarik zincirindeki kırılmalar, enerji alanında yaşanan aşırı yükselme bizim olduğu gibi dünyanın da en büyük sorunlarından biri. Son 20 yılda Ak Parti olarak ülkemizdeki enerji konusundaki bağımlılığı bitirmek adına birçok yatırımı hayata geçirdik, geçirmeye devam ediyoruz. Aynı masanın etrafında toplanan 6 benzemez ve 1 bilinen gizli ortakla, milletimiz üzerinde algı oluşturmaya çalışıyorlar. Muhalefetin kürsüden sadece eleştiren, öte yandan çözüm üretmeyen yalan siyaseti milletimizi kandıramayacak.

EKREM BAŞARAN: “PANDEMİ DÖNEMİNDE MİLLETİMİZİ MAĞDUR ETMEDİK”

Ak Parti 20 yılda ülkemizi her alanda üst seviyeye taşıdı. Olmaz denilen birçok hizmeti gerçekleştirdi. Bu hizmetleri ve yatırımları gerçekleştiren bir liderimiz var Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Toplumlar ve uluslar için bundan sonra en önemli konu, gelecek için Liderini doğru seçmekten geçiyor. Bu kurulan yeni düzende ancak iyi bir liderle var olabiliriz. Son 20 yılda yaptıklarımız, Pandeminin ekonomik etkilerinin azaltılması için esnafına, çiftçisine, üreticisine, işletmesine ve vatandaşımıza verdiğimiz destekler  dünyanın hiçbir ülkesinde verilmedi. Milletimizi mağdur etmedik. Her zorlukta sizlerin yanında olmasını bildik.

 

1 Degerlendirme Toplantisi4

 

EKREM BAŞARAN: “BUGÜNE KADAR NASIL ÇÖZMÜŞSEK, YİNE BİZ ÇÖZERİZ”

Dünyayı saran bu global ekonomik etkiden de ancak ve ancak Ak Parti ile, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile kurtulabiliriz. Bugüne kadar Ak Parti nasıl tüm sorunların üstesinden gelmişse bundan sonrada ekonomik sıkıntıların üstesinden gelecektir.   Savaştepe’de gerek esnafımız, gerekse çiftçimizin sorunlarının çözümü için biz buradayız. Bugüne kadar nasıl çözmüşsek, yine biz çözeriz. Balıkesir Ak Parti İl Başkanlığı olarak her zaman milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YÜCEL YILMAZ: “SAVAŞTEPE’DE ALTYAPI VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI BU YIL BİTECEK”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı  Yücel Yılmaz’da talepler ile ilgili yaptığı açıklamada yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, “Sarıbeyler Mahallemizin alt yapı çalışmaları devam ediyor. Kanalizasyon şebekesinin tamamını yeniliyoruz. Ayrıca, içme suyu hatlarımızı sil baştan yapıyoruz. İşimiz bununla da bitmiyor. Biliyorsunuz doğalgazımız artık ilçemizde. Abonelik işlemleri devam ediyor. Doğalgaz’ın kent içi dağıtım şebekeleri yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Turhan Başkanımızla birlikte tüm altyapı çalışmaları bittikten sonra ilçemizin, mahallemizin üst yapı çalışmalarına, yol ve kaldırım çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacağız.

YÜCEL YILMAZ: “SARIBEYLER MAHALLEMİZİN HİÇ BİR SORUNU KALMAYACAK”

Şuan görünmeyen alt yapı çalışmaları tamamlandığında ileriye dönük hiçbir problemimiz kalmayacak. Tekrar tekrar iş yapmak istemiyoruz. Sizlerden biraz daha sabırlı olmanızı istiyorum. 2022 yılında alt yapı bitmiş, üst yapı çalışmaları tamamlanmış bir kent göreceksiniz. Savaştepe ilçemiz hizmet noktasında zaten şanslı bir bir ilçemiz. Turhan Şimşek başkanımız Ak Parti Gönül Belediyeciliğini ilçemizin genelinde başarıyla yürütüyor. Sarıbeyler’de su sorunu diye bir şey yok, olmayacakta. Barajımızdan suyumuzu alacağız. Diğer yandan tarım arazilerimizin sulanması noktasında barajların devri Baski’ye yapıldığında, tüm sistemi kuran ve anında çözüm üreten bir yapıya kavuşmuş olacaksınız. Teravih sonrası bir araya gelmekten, sizlerle sohbet etmekten büyük mutluluk duydum. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

SAVAŞTEPE RAMAZAN PROGRAMI DEĞERLENDİRİLDİ…

Sarıbeyler Mahallesi’ndeki ziyaretin ardından Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve beraberindekiler Savaştepe Fatih Mahalle Muhtarlığının açılışını gerçekleştirdiler. Burada da mahalleliler ve gençlerle sohbet ederek, yapılan çalışmalar ve mahallenin ihtiyaçları noktasında değerlendirmelerde bulundular. Programın ardından değerlendirme yapmak üzere Ak Parti İl Başkanlığı,  Savaştepe İlçe Başkanlık binasında  bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Savaştepe Ramazan Programı sona erdi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu