GündemSpor

‘’SATRANÇTA İL ŞAMPİYONU BURHANİYE’DEN’’

Balıkesir Okul Sporları 2019-2020 faaliyet programı bünyesinde 11-12 Şubat 2020 tarihlerinde düzenlenen Satranç Balıkesir İl Birinciliği müsabakalarına Genç Açık kategorisine 2 takım, Genç Kadın kategorisine 1 takım ile katılan Celal Toraman Anadolu Lisesi öğrencileri oynanan müsabakalar sonucunda Genç Açık kategorisinde İl Birincisi, Genç Kadın kategorisinde İl İkincisi derecelerini elde ettiler.

Burhaniye Kaymakamlığından alınan bilgiye göre; 23-27 Mart tarihlerinde yapılacak olan Bölge finallerine katılmayı hak kazanan başarılı öğrenciler bu müsabakalara katılarak Türkiye finallerine gitmek için mücadele edecekler.

‘’İLÇEMİZİN GURURU OLDULAR’’

Öğrencileri makamında ağırlayan Kaymakam Öner, “Celal Toraman Anadolu Lisesi satranç takımı üç yıl üst üste kazandığı şampiyonluklarla ilçemizin gururu oldular. Akıl ve zeka oyunlarına ilgi duyan, sporu seven ve sporla yaşayan bir nesil hedefliyoruz ve çalışmaların verdiği meyveleri görmek bizi mutlu ediyor. Sadece Burhaniye’yi değil bundan sonra bölge şampiyonasında Balıkesir’i de temsil edecek başarılı öğrencilerimizin bir sonraki turda da iyi dereceler elde edeceğine inanıyorum. Şampiyon takımlarımızı ve onların üzerlerinde emekleri olan öğretmenlerimizi ve okul müdürümüzü tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu