Gündemİlçe HaberleriÖzel Haberler

Savaştepe Yenilik Ve Gençliğe Önem Veriyor

Savaştepe Yenilik Ve Gençliğe Önem Veriyor

 

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ilçede yürütülen Belediye çalışmalarının rutin aralıklarla sürdüğünü söyledi. Gençlermiz için geleceğe dönük planlamaların yapıldığını belirten Başkan Tuhan Şimşek yakın zamanda yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ihalesinin de gerçekleştirileceğini belirtti.

 

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İhalesi Yapılıyor

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, Savaştepe İlçesi’ne yarı olimpik yüzme havuzu ve üç halı saha planın çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Gençlerin sporla buluşmasının önemli olduğunun altını çizen Şimşek, ilçemizde gençlerimize ayrı bir değer veriyoruz” dedi.

Okul Bahçelerinde Yenileme Çalışmasına Destek Verildi

İlçenin eğitimci Belediye Başkanı Turhan Şimşek öğrenciler için okul bahçelerinin de istek doğrultusunda yenilendiğini belirtti. Son olarak, Yeşilhisar ilkokulunda öğrenci ve öğretmenlerin kullandığı lavabolar yenilendi.  Ayrıca okulun bahçesinde yenileme çalışmaları başlatıldı ”dedi.

 

285659710 1229330464274156 6125183544675270716 N

 

Mahalle Hayırlarında Vatandaşla Birlikte

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ilçede belediye hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi adına çalışmaları yakından takip ediyor. Öte yandan yaz ayı ile birlikte ilçelerde başlayan hayırlar Savaştepe mahallelerinde de başlatıldı. Halkla birlikte olmayı ve hayırlarda halkla buluşmayı sürdüren Belediye Başkanı Turhan Şimşek her mahallede vatandaşın isteği bizim için önemli. Onları dinliyor ve istekleri doğrultusunda yapılabilecek ne varsa yapma gayretine giriyoruz” dedi.

“İlçe Ekonomisine Katkı  İçin El İşi Ürünler Yöresel Lezzetlerimiz Var”

İlçe ekonomisine katkı anlamında Savaştepemizde kurslar düzenleniyor.Bu kurslarda kadınlar ev ekonomilerine el işi destekleri ile katkı sunuyor.Diğer yandan mesleki becerilerini gösteren ve bu konuda kurslarla eğitim alanlar var.Bu konuda ilçemizde BALMEK kurslarıda ilgi görüyor.Yıl sonu sergileri düzenleyerek burada yapılan ürünlerini sergiliyor ve tanıtıyor.Kültürel ve sanatsal etkinliklere Belediye olarak bizlerde destek veriyoruz.Gerek tiyatral gerekse gündeme özel programlara duyarlılığımızı gösteriyoruz.İlçemizin yöresel içeriklerinide ayrı bir değer veriyoruz.”dedi.

 

285982970 1185742875561851 3761766339168534294 N

 

“Tanıtım Can Damarımızdaki Parlaklık”

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, “Savaştepe Belediyesi SAVBEL şirketi bünyesinde faaliyet gösteren Savaştepe Yöresel firmamız var. Burada yöresel ürünler mevcut. Tanıtım bir ilçenin can damarlarındaki rengin parlaklığı demek. Haliyle bizler Savaştepemiz de bu rengin canlılığı ve parlak olması için başlattığımız atağımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.HABER: NURSİMA AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu