Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Savaştepe Yolu Tamamlanıyor

Savaştepe Yolu Tamamlanıyor

Savaştepe Yolu Tamamlanıyor. AK Parti Balıkesir Milletvekili Av.Adil Çelik Savaştepe Balıkesir yoluna ilişkin açıklamada bulundu.

İHALE DETAYLARINI PAYLAŞTI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av.Adil Çelik Savaştepe Balıkesir yoluna ilişkin açıklamada bulundu. Milletvekili Av.Adil Çelik yaptığı açıklamada: “Savaştepe – Balıkesir il yolu yapım ihalesi kapsamında; 41,1 km uzunluğunda olan yolun 10,4 km tek yol sathi kaplama, 4,3 km tek yol bitümlü sıcak karışım ve 3,5 km bölünmüş yol bitümlü sıcak karışım olmak üzere toplam 18,2 km yol ve 3 adet DDY üstgeçit köprüsü (Savaştepe, Karacalar ve Çukurhüseyin) tamamlanmaktadır.” dedi.

“26 KASIM 2020 DE İKMAL İHALESİ YAPILDI”

Çelik: “Halkımızın en öncelikli yol taleplerinden biri olan Savaştepe- Balıkesir il yolunun kalan 22,9 km’lik kısmının ikmal ihalesi Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü’nce 26.11.2020 tarihinde yapıldı.

İhale süreci devam etmektedir, sözleşme Aralık ayı ortasında imzalanacaktır. 2021 yılı içerisinde Savaştepe Yolumuzun bitirilmesi planlanmaktadır.” dedi.

SAVAŞTEPE-BALIKESİR İL YOLU 41,1 KM’NİN TAMAMI BİTÜMLÜ SICAK KARIŞIM KAPLAMA OLACAK

Milletvekili Adil Çelik: “Böylece Savaştepe – Balıkesir il yolu 41,1 km’nin tamamı bitümlü sıcak karışım kaplama olarak yapılacak, hemşehrilerimize hayırlı olsun. İlimizde yapılacak olan ve devam eden tüm çalışmaları da takip etmeye devam ediyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu