Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

“Savaştepe’de Doğalgaz Gelmez Diyorlardı Getirdik”

“Savaştepe’de Doğalgaz Gelmez Diyorlardı Getirdik”

 

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ilçede doğalgaz sevincini dün halkla birlikte paylaştı. Doğalgaz’ın ilçeye gelişinin heyecanını,Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir AK Parti’nin 5 Milletvekili ve AK Partili bazı ilçe belediye başkanları da katılım sağlayarak birlikte yaşadı.

01

TURHAN ŞİMŞEK “YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

 

Spor Bakanlığının gençlere dönük yüzme havuzu sözünü hatırlatan Başkan Turhan Şimşek, Fatih Ortaokulu bölgesinde bir üst geçit yapacaklarını, Sarıbeyler’de kapalı pazaryerinin temelinin de atılacağını söyledi. Yaparsa Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti yapar diyen Başkan Şimşek, hizmetler noktasında başta Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Doğalgaz ilçemize, milletimize hayırlı olsun” dedi.

Dsc0029

YILMAZ “DOĞALGAZ GELMEZ DİYORLARDI BUGÜN DOĞALGAZ SAVAŞTEPE DE”

 

Savaştepe bugün çok neşeli diyerek sözlerine başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz güzel bir meşalenin Savaştepe’de yakıldığını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz katılım sağlayarak heyecana ortak olanlara teşekkür ediyorum diyerek konuşmasında Turhan Şimşek’in anlattığı hizmetlere değindi. Doğalgaz getirilemez deniyordu işte vekillerimiz işte Balıkesir ve altyapı ile birlikte bu doğalgaz isteği. Bakanımız bu konuda çalışma yapılması gerektiğini söyledi ve bugün itibarı ile Savaştepe’de meşale yakma işlemini gerçekleştiriyoruz. Savaştepe Belediyesi’nin işi vatandaşla. Allah nasip ederse aydınlatması, parke taşı,yolu ne gerekiyorsa şıkır şıkır yapılacak. Başkanımızın üzerine hiç gitmeyin .Emeksiz olmaz. Balgaz ile ilgili, BASKİ ile ilgili yollarda çalışma yapılıyor ama sırası ile tekrar tekrar yapmamak için sırasına göre yapmaya çalışıyoruz. Sorunlar bitmez. Sorun olacak biz çözeceğiz” dedi.

Whatsapp Image 2022 02 21 At 16.04.50

SAVAŞTEPE’NİN TÜM SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

 

Savaştepe ilçesinde yaşanan sorunlara dikkat çeken Yücel Yılmaz sorunlar olacak ki bizde çözeceğiz diyerek çözüm odaklı konuşmalar gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, “Hastane problemi çözülecek. Savaştepe Öğretmen Okulu tematik bir okul oldu. Otoban var. Otoban etrafında 26 Şubat’ta açacaımız köprü ile birlikte bu tarafa gelen yol var ve Savaştepe ile birleşiyor. Merkezi olarak Savaştepe’nin değerine değer katacak. Lojistik köy olacak. Bunlar hep iş demek, Savaştepemize hayırlı olsun”şeklinde konuştu.

Dsc0025

EKREM BAŞARAN “MUHALEFET ALGI YAPIYOR”

 

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, bugüne dek yapılanlar belli diyerek programda bir konuşma yaptıBaşaran “Bundan sonra Savaştepe’ye yapılacaklar içinde söz verildi. AK Parti iktidarı ilmik ilmik heryeri işlediği gibi Savaştepe’mizi de işliyor. Eksiğimiz gediğimiz olacak ancak, bundan sonra önümüzdeki 20 senede de, 2023 hedefleri doğrultusunda hizmetleri yapmaya ve eksikleri tamamlamaya muktediriz.”dedi.

 

BAŞARAN “MUHALEFET’İN İŞİ ALGI YAPMAK”

 

“ Doğalgaz rahatlık ve medeniyet demek diyen Başaran şöyle konuştu:” Evde hanımlarımız sobadan kurtulmuş olacak. Tüp bitti demekten kurtulmuş olacak. Her rahatlığın birde zorluğu olacak. Kazı işlerinde çamur olacak ve bizler bu aşamada biraz terleyeceğiz ancak bu terler mutluluk terleri olacak. Doğalgazı rahat bir şekilde kullanıma sokmuş olacağız. Muhalefet belediyeleri hizmet açılışı yapıyor. Ne açılıyorlar heykel açılışı. Ucube bir şey. Bir taraflarına da anahtar asmışlar sanayi bölgesinde yaptıkları açılışa sanayicileri de çağırmayı unutmuşlar. Algı yapıyorlar. İstanbul’da gördük kar yağdı araçları devirdiler başkanları da balıkçıda balık yiyordu. Kar yağsın siz balık yiyin biz yolları küreriz.”

 

AYDEMİR “SAVAŞTEPE’NİN HAYALİ GERÇEK OLDU”

 

AK Parti Balıkesir Mutlu Aydemir, “ Savaştepe için doğalgaz imkânsız görünen bir hayaldi. Başkanımız Turhan Şimşek Savaştepe ile dertlendi ve Ankara’da bu konuda bakanlıkla görüşmeler yapıldı. Geçtiğimiz hafta yine Gençlik Spor Bakanımıza bir ziyaret yaptık. Futbol sahası ile ilgilide talepte bulunuldu. Birde tribünlü futbol sahası ve yarı olimpik bir yüzme havuzu yapılacak. Gençlerimizle ilgileniyoruz ve kitap kafe sözü de aldık. Savaştepe’ye müjdelerimiz devam edecek. Biz çalışıyoruz. İncimiz gözbebeğimiz Savaştepe ve memlekette en güzel ekmeğin çıktığı yer Savaştepe sefer çöreğimiz. Savaştepe’ye Doğalgaz hayırlı olsun diyorum”

 

CANBEY “AŞKIMIZ SAVAŞTEPE YOLU GİBİ OLSUN.HİÇ BİTMESİN!”DİYENLER VARDI

 

AK Parti Balıkesir Mustafa Canbey, “Savaştepe yiğidin harman olduğu yer. Her türlü hizmeti hak ediyor. Gittiğimiz yerlerde Savaştepe ile ilgili bazı zorluklar yaşadık ancak aşamadığımız bir engel yok. Savaştepe’ye çok güzel hizmetler sağlandı. Ulaştırma Bakanımıza gittik ve bir sohbet ettik. Ben dedim ki yollar bizi yormaya başladı. Bize diyorlar ki Aşkımız Savaştepe yolu gibi olsun. Hiç bitmesin! Geçtiğimiz gün bakanımız dedi ki Savaştepe yolu bitiyor Aşklar bitecek mi? Aşklar her zaman daim sizde açılışa gelin Savaştepe yolu bizi yormasın” ifadelerine yer verdi.

Dsc0101

SUBAŞI “ZORU BAŞARIRIZ”

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, “21 Şubat tarihi bir gün. İnşallah bu tarihi günlerin sayısını, yapacağımız hizmetlerle birlikte hep beraber artıracağız. 29 Mart 2019 unutmam mümkün olmayan soğuk bir gece oldu. Seçimlere 2 gün kalmış ve muhteşem bir kalabalık. Yücel başkan konuşmasını yapıp gitti. Turan başkanla biz sahnede kaldık. Biz o soğuk gecede sizlerin gözlerinin içine bakıyoruz, alkışlarınız azalsın, yavaş yavaş alanı boşaltın ve biz de bitirelim diye. 2 saati aşkın bir program oldu. Mikrofon elimde ve 2 saatin sonunda mikrofonu diğer elime almak istedim ve mikrofon elime yapışmıştı. O kadar soğuktu. İroni yapmıyorum. Bizzat bunu yaşadık. O gün ilçe başkanımız ve arkadaşlarımızla birlikte Savaştepe için ne yaparsak azdır dedik. Zoru başarırız. İmkansız da birazcık vakit alır. İmkansız gibi görünen Savaştepe’ye doğalgazın getirilme işini, yüzme havuzu yapılması işini, dünyanın yaşadığı bu sıkıntılar içinde gerçekleştiriyoruz. Biz unutsak bile tarih Savaştepe’yi unutmayacak. Şimşek başkanın Yılmaz başkanla birlikte yapmış oldukları hizmetleri sunuyoruz. Emekleri için teşekkür ediyorum.”

 

UYGUR “SAVAŞTEPE’NİN VEFASINI UNUTMUYORUZ”

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, “İnşallah bugün burada gerçekleştirdiğimiz doğalgaz açılışımız hayırlara vesile olur. Bu açılışın, daha güzel hizmetlerin habercisi olmasını temenni ediyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Biz AK Parti ailesi olarak protokolde sıralamalar olsa da kardeşiz. Bir aradayız. Bizim ailemizde sıfatların sıralamaların önemi yoktur. Savaştepe’nin vefasını unutmuyoruz. Savaştepe, hizmetin, yatırımların en iyisine layıktır.

Kullan Ic Sayfa

ÇELİK “BALIKESİRİN SİYASETTEKİ GÜCÜ HİZMETİ GETİRDİ”

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, “Seçimde geldiğimizde buradaki Yüksel dayı ‘Bu yol ne olacak’ diyerek bize ateş püskürüyordu. Dayı merak etme olur diyorduk ama rahatlatamıyorduk. Elimizde olmayan sebepler de var. Müteahhit bırakmış falan. Gelinen noktada, 1 yıldır Savaştepe’den yol ile ilgili bir sıkıntı, şikayet duymuyoruz. Yapılmaya da devam edecek. Şimdi doğalgaz da geldi. Zaman zaman, Balıkesir’in bir bakanı yok diyorlar. Bakan lazım diyorlar. Savaştepe’de de siyaset çok sıkı yapılır. Lafı söyledi mi taşa söyler gibi söylerler. 5 milletvekili birlikte hareket ettiği zaman, il başkanı, ilçe başkanı, büyükşehir başkanı ve belediye başkanı beraber hareket ettiği zaman Balıkesir’e bakan lazım falan değil. Biz hizmetleri bu güne kadar gittik ve aldık. Savaştepe inanmıyordu. Fakat doğalgaz bugün burada. Canbey vekilimizle beraber Sağlık Bakan Yardımcımıza gittik ve Savaştepe’ye devlet hastanesi lazım dedik. Aradı ve hastane listesine Savaştepe’yi de dahil ettirdi. Bu neden oluyor? Balıkesir’in siyasetteki gücü ile oluyor. Biz bu hizmetlerin yapılışlarını da sürekli takip ediyoruz, başında duruyoruz.” M.Can Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu