Gündemİlçe HaberleriSiyaset

SEÇİM’E SON NOKTA KOYULDU

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve27.Dönem Milletvekilliği için seçim yarışı dün noktalandı. Balıkesir ve çevre ilçelerinin belediye başkanları oylarını kullandı. 20 ilçe belediye başkanı arasında Burhaniye, Gönen, Gömeç, Susurluk Belediye Başkanları sosyal medyadan oy verme fotoğrafı kullanmadıkları görüldü. Bazı başkanlar MERHABA’ya yaptıkları açıklamada “oy verirken fotoğrafım olmaz seçimler inşallah hayırlı olur. Bakalım ” dedi.
24 Haziran seçimleri geride kaldı. Başkanların seçimlere dair yorumları şöyle oldu.

RECAİ BAYTAR “ÖNEMLİ OLAN MİLLET KARARIDIR”

İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar Eşi, Annesi ve çocukları ile birlikte Gazievrenos okulu 1004 nolu sandıkta oylarını kullandı. 24 Haziranın Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir seçim olduğunu vurgulayan başkan Baytar, ” Milletimizin iradesi, kararı herşeyden üstündür. Güçlü bir Türkiye için güzel bir sonucun çıkacağından şüphemiz yok. Milletimiz bir kez daha sandıkta iradesini gösterecektir dedi.

İSMAİL CANKUL “GÖREVİMİZİ YAPTIK”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı. Vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirten Başkan Cankul, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdi olarak vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Çıkacak sonucun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim” dedi. Başkan Cankul, daha sonra oy kullanılan okulları da ziyaret ederek sandık görevlilerine başarılar diledi.

TURHAN ŞİMŞEK “OYUMUZU KULLANDIK”

24 Haziran seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Türkiye’nin güçlü olması ve hizmetlerin devamı için “devam”dedik dedi. Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek öğle saatlerinde okulda oyunu kullandı. Vatandaşlarla ve seçim görevlileri ile sohbet etti ve seçimin hayırlı olmasını diledi.

KAMİL SAKA “MUHARREM İNCE”DEDİK

CHP ‘li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak istiyoruz diyerek dün oyunu kullandı. Edremitte sakin geçen oy kullanma işlemlerinin haberimizi hazırladığımız sıralarda devam ettiği ifade edildi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka oyunu kullandı.16 yıldır süren sisteme yeter dedik. Muharrem İnceyi Cumhurbaşkanı olarak görmek istediğimizi belirttik. Oyumuzu kullandık” dedi.

HÜSEYİN SARI “BAŞARACAĞIZ”

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı oyunu kullandı.Seçim çalışmaları noktasında başarılı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Sarı seçimlerin hayırlı olmasını diledi.Erdek Belediye Başkanı Sarı “İnce’yi Cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini yineledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu