Gündemİlçe Haberleri

ŞEHİDİMİZ TOPRAĞA VERİLDİ

Geçtiğimiz gün Karabük’ün Yenice ilçesinde, cezaevi nakil aracının devrilmesi sonucu Şehit olan Uzman Jandarma V. Kad. Çvş. Kenan Dalkılıç dün İvrindi Soğanbükü Mahallesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Şehit Uzman Jandarma V. Kad. Çvş. Kenan Dalkılıç’ın naaşı, Karabük’te düzenlenen törenin ardından havayolu ile Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığına, oradan da karayolu ile İvrindi Soğanbükü Mahallesine getirildi.

Vali Ersin Yazıcı ve İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy cenaze töreninde Şehit Uzman Jandarma V. Kad. Çvş. Kenan Dalkılıç’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileterek sabırlar diledi.
Şehit Uzman Jandarma V. Kad. Çvş. Kenan Dalkılıç’ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından Soğanbükü Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi.

TÜRK BAYRAĞI ŞEHİDİN BABASINA VE EŞİNE VERİLDİ

Vali Yazıcı ile Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy defin işlemlerinin ardından Şehit babasına ve eşine Türk bayrağı ve oğlunun fotoğrafını verdi.
Vali Yazıcı, bayrağı şehidin hatırası olarak hediye ettiklerini dile getirerek, öpüp başının üstüne koyduğu bayrağı şehidin eşine verdi. Şehidimizin eşi de bayrağı öpüp, başının üstüne koyarak teslim aldı.

TEK OLACAĞIZ BİRLİKTE OLACAĞIZ

Cenaze töreni sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, Devletin en tepesinden en alttaki görevlisine kadar tek vücut halinde çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Vali Yazıcı, “Tek olacağız birlikte olacağız, yolumuza devam edeceğiz. Kimse de bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Tek bir yürek, tek bir nefes olacağız. Bu vesileyle başta şehidimiz Uzman Jandarma V. Kad. Çvş. Kenan Dalkılıç olmak üzere bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine, Balıkesirli hemşehrilerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz” dedi.

ŞEHİT DALKILIÇ’IN CENAZESİNE YOĞUN KATILIM

Vali Ersin Yazıcı’nın katıldığı cenaze törenine İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Ahmet Akın, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan V. Dinçer Orkan, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Fatih Aksoy, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, İvrindi Kaymakamı Server Sinanoğlu, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay, İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanı Piyade Albay Evren Ünal, Kurum Amirleri, Şehit Ailesi ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu