Gündemİlçe Haberleri

Şehit Babasının Mağduriyeti Çözülecek

Şehit Babasının Mağduriyeti Çözülecek

 

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, şehit babası İbrahim Kocadağ’a izinsiz yapı gerekçesiyle kesilen cezanın ardından sorunun çözülmesi talimatını verdi.

 

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Şehit J. Er Ramazan Kocadağ’ın babası İbrahim Kocadağ’ı kabul etti. 2020 yılında şikayet sonucunda şehit babasına izinsiz sundurma yaptığı gerekçesiyle belediye görevlileri ceza kesti. Belediye Başkanı Tosun, şehit babası Kocadağ’la bir süre görüşerek sorunun çözümü için Belediye ilgili birimine talimat verdi. Başkan Tolga Tosun, görüşme ile ilgili yaptığı açıklamada;

Aw551734 02
 

“Onlar bizim gururumuz”

 

“Kamuoyunun bildiği üzere 2020 yılında komşu şikayeti üzerine izinsiz yapılan sundurma için Şehit J. Er Ramazan Kocadağ’ın babası İbrahim Kocadağ amcamıza ceza kesilmişti. Bugün İbrahim amcamız  Harp Malülü Gaziler Dul ve Yetimler Derneğimiz ile birlikte bizi ziyaret etti. Oturduk sohbet ettik, mahcupluğumuzu dile getirdik. Sorunun çözülmesi için talimatlarımızı verdik. Üzerimize düşen ne varsa yapacağız. İbrahim amcamızın bu olaydan dolayı bir mağduriyet yaşanmasına izin vermeyeceğiz. Biz büyük bir ailenin fertleriyiz. Şehidimizi rahmet ve minnetle anıyorum. İbrahim amcama da sabır diliyorum. Onlar bizim gururumuz” dedi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu