Görüntülü Haberler

ŞEHİT HALİSDEMİR İSMİ 12 DÖNÜMLÜK PARKTA YAŞAYACAK

Burhaniye Belediyesi Melih Pabupcuoğlu Bulvarında bulunan Parka 15 Temmuz şehidi Astsubay Ömer Halisdemir’in ismini verdi. Başkan Deveciler “Kendisine yakışır büyüklükte bir parkta Şehidimizin ismini yaşatacağız” dedi.

Burhaniye’de daha önce Taylıeli Mahallesinde küçük bir parka ismi verilmiş olan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir ismi artık 12 dönüm üzerine kurulu çok amaçlı parkta yaşayacak. Daha önce ismi Taylıeli’nde park vasfını kaybetmiş çok küçük bir alanda bulunan 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in ismine yakışır bir parka verilmesi yönünde çalışmalara başladı.
Yapılan çalışmalar neticesinde Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı üzerinde bulunan, resmi olarak adı olmayan ve içerisinde çocuk oyun gurupları, yürüyüş ve spor alanları bulunan parka şehidin ismini vermeyi uygun gördü.

Ağustos ayı meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülen konu Belediye Meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Daha önce küçük bir parka verilen Şehidimiz Astsubay Ömer Halisdemir ismini 12 dönüm üzerine kurulu en büyük parkımızdan birine vermenin gururunu yaşıyoruz. Bu konuda olumlu olan Belediye meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Şehidimiz tekrar rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu