GündemDünyadan Haberler

ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA

Karesi Kaymakamlığı ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehit Öğretmenler adına “Bayrağın Gölgesinde Al Bayrak Oldun Öğretmenim” isimli sergi düzenlendi.

Ali Hikmet Paşa Meydanında Karesi Kaymakamlığı ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde “Bayrağın Gölgesinde Al Bayrak Oldun Öğretmenim” isimli sergi düzenlendi. Sergi dualarla açılırken şehit edilen öğretmenler unutulmadı. Şehit Öğretmenlerin fotoğrafları ve eserleri vatandaşlar tarafından dikkatle incelendi. Sergide Karesi Şube Müdürü Tuncay Okay açılış konuşmasını yaptı.Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir, AK Parti Balıkesir İl Başkan Vekili Ekrem Başaran Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

DEMİR”BU TÜR ETKİNLİKLER MEYDANDA YAPILMALI”

Sergide konuşma yapan “İnsan hayatında farkındalık çok önemlidir. İnsan kelimelerde yaşıyor. Toplumumuzu ilgilendiren hususlarda bu tür etkinliklerin özellikle meydanlarda olmasını önemsiyoruz. Konu çok önemli. Bayrağın gölgesinde Al Bayrak olan şehit öğretmenlerimiz ile alakalı bir konu. Öğretmenin olmadığı bir toplumda cehalet diz boyu olur. İlime ulaşmayan bir toplum yapısıyla karşılaşırız. Öğretmen bu noktada çok önemli” şeklinde konuştu. Serap Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu