Gündemİlçe Haberleri

ŞEHİTLER KÖPRÜSÜNÜ ANLATTILAR

15 Temmuz kalkışmasının 2.senesinde ilçelerde yapılan milli birlik gününde 15 Temmuzda yaşananlar birkez daha dile getirildi. Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde şehitler köprüsünde o geceyi yaşayanlardan bazıları davetli olarak geldikleri Dursunbey’de o gece yaşadıklarını anlattı.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan “Hain kalkışma hareketi ile destanlaşan 15 Temmuz’un ikinci yılınca yine meydanlara aktık. Belediyemiz tarafında hazırlanan etkinlikler çerçevesinde Belediyemiz önünde dev bir organizasyona daha imza attık. Bu özel gecede İstanbul’dan gelerek bizleri yalnız bırakmayan 15 Temmuz Gazilerimiz Üzeyir Cihan, Vahide Şefkatoğlu, Halil İbrahim Sağlık, Sadık Beder’e özel olarak teşekkür etmek istiyorum.

Anlattıkları ile bizlere bir kez daha bu vatanın bölünemez olduğunu ispatladılar ve tüylerimizi diken diken ettiler. Ayrıca gecemiz destek veren tüm kurumlara ve görev alan arkadaşlara teşekkür ediyorum.”dedi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Kent Meydanından kortej halinde Demokrasi nöbetini tutmak için birkez daha Belediye önündeki meydana toplandı. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu