Gündemİlçe Haberleri

Şehitler parklarda ölümsüzleşecek

Karesi Belediye Meclisi şehit ailelerinin de katıldığı toplantıda şehit isimlerini parklara verdi.

 

Karesi Belediye Meclisi şehit ailelerinin de katıldığı toplantıda Şehit Piyade Er Orhan Faruk Baytekin, Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu, Şehit Astsubay Cemil Erkek’in isimlerini parklara verdi.Karesi Belediyesi’nin Eylül ayı Meclis’i; Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz başkanlığında, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü operasyonlarda şehit düşen kahraman askerlerin isimlerinin ilçedeki parklara verildiği toplantıya Şehit Piyade Er Orhan Faruk Baytekin, Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu ve Şehit Astsubay Cemil Erkek’in aileleri de katıldı.

 

3 PARKA İSİM VERİLDİ

Şehit Piyade Er Orhan Faruk Baytekin’in ismi Toygar Mahallesi Serçe Sokak’ta bulunan parka verilirken; Kayabey Mahallesi Başsinlik Sokak’taki parka Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu’nun, Paşaalanı Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 229. Sokak’taki parka ise Şehit Astsubay Cemil Erkek’in ismi verildi.

CHP ve MHP’li meclis üyeleriyle birlikte şehit ailelerine Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Onlar yalnızca sizin evlatlarınız değil artık. Onlar bizim, bu halkın evlatlarıdır. Anılarını yaşatmak da hepimizin görevidir. 3 kahraman şehidimizin anısı bundan sonra parklarımızda yaşayacak. Ben başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu