GündemDünyadan HaberlerEğitim

Şehrin Mutlu Çocukları

Şehrin Mutlu Çocukları

 

Balıkesir Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu, ‘Sınıf Bizim, Çocuklar Bizim’ projesini hayata geçiriyor. Balıkesir Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu, çocuklara ve okullara materyal desteğinde bulundular

 

Buyuksehir Kent Konsey 1

 

KİTAP, OYUNCAK MALZEMELERİ HEDİYE EDİLDİ

Balıkesir Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu, 2022 yılı faaliyetleri arasında yer alan ve ‘Sınıf Bizim, Çocuklar Bizim’ projesi kapsamında belirlenen okullarda sınıflara hem fiziki hem de materyal desteğinde bulundu. Proje kapsamında Susurluk Göbel Nusret Kula İlkokulu anasınıfının bakım ve onarımı yapıldı. Öğrencilere kırtasiyeden, kitaba, oyuncaktan, eğitim setlerine kadar çeşitli materyal desteğinde bulunuldu. Bunun yanı sıra Karesi İlçesi Yeniköy Mahallesinde bulunan Yeniköy İlkokulu anasınıfı ve birinci sınıfı öğrencilerine kitap, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri hediye edilerek yeni eğitim öğretim yılı heyecanına kent konseyi gönüllüleri de ortak oldu.

GÖKMEN KARADAĞ: ‘’İYİLİKTE GÜZELLİKTE YARIŞIYORUZ’’

Konu ile ilgili açıklama yapan Balıkesir Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu Başkanı Gökmen Karadağ, ‘İyilikte ve güzellikte yarışıyoruz sloganı ile yola çıktığımız Çalışma Grubumuz şuan iki yüzü aşkın üyesi ile Balıkesir’de var olan en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri haline geldi. Hayata geçirdiğimiz ‘Sınıf Bizim, Çocuklar Bizim’ projesiyle özellikle kırsal mahallelerimizdeki anasınıfların fiziksel şartlarını iyileştirip, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın okul hayatlarına merkezdeki yaşıtları gibi ortamlarda ilk adımlarını atmalarını gaye edindik’ ’dedi.

 

Buyuksehir Kent Konsey 2

 

‘’YÜZLERDEKİ GÜLÜMSEME BİZLERİ MUTLU ETTİ’’

Gökmen Karadağ açıklamasında; ‘’ Projemiz kapsamında fiziksel şartları yetersiz olan okullarımızda iyileştirmeler yaparken, materyal eksiği olan okullarımıza da materyal desteğinde bulunduk, bulunmaya devam edeceğiz. Hem çocuklarımızın yüzlerinde gördüğümüz gülümseme hem de okul idareci ve öğretmenlerimizden aldığımız olumlu dönüşler bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu vesile ile başta her projemizde olduğu gibi bu projede de desteklerini esirgemeyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz başta olmak üzere Kent Konseyi Başkanımız Mürsel Sabancı’ya, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve her projemizde olduğu gibi aklını gönlünü emeğini ortaya koyan kent gönüllerimize teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Haber: Fatma Kara

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu