Çocukça

Şeker gibi yeni yıl

ŞEKER GİBİ YENİ YIL

 

2017 Yılının gelmesini coşkuyla kutlayan Özel Şeker Portakal Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencileri, yeni yıl dileklerinden bahsettiler.

 

Koskocaman bir yılı daha geride bıraktık. Acısıyla tatlısıyla geçen 2016’nın ardından yepyeni bir sayfa açtık. Yeni yılın gelişini okullarında etkinliklerle kutlayan Özel Şeker Portakal Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencileri, yeni yıl dileklerini anlattılar. Huzur, sevgi, barış ve mutluluk dolu günler dileyen öğrenciler, gelecekten beklenti ve isteklerini anlattılar.

 

Ataberk: Ben tüm dünya için barış istiyorum. Huzurun, barışın ve sevginin hüküm sürdüğü, insanların bir arada mutlulukla yaşadığı bir yıl olur umarım. İnsanlar sevgileri bırakarak hep olumsuzluklarla ilgileniyorlar. Ama bunun yerini birbirlerini anlamaya çalışmalılar. Mutluluğun temelinin hoşgörü ve sevgi olduğunu bilen insanlar, hayatın her alanında hedeflerine daha kolay erişebilirler. Bunların ötesinde bu yılın hepimize mutluluk getirmesini diliyorum. Hasta olanlar umarım sağlıklarına kavuşurlar. Dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir. Herkese huzurlu ve mutlu yıllar dilerim.

 

Tanem: 2016 Yılı biraz zor geçse de yeni bir yıla giriyoruz. Hepimiz çok mutluyuz çünkü yeni umutlar, yeni dilekler ve isteklerimiz olacak. Benim en büyük isteğim dünyanın her yerinde yaşayan insanlar mutlu olsunlar. Barışın hakim olduğu bir dünyaya gözlerimizi açalım. Hep olumlu ve mutlu anılar biriktirelim. Bu ışıkta yaşananlar bizlerin de en büyük dileği. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl dilerim tüm insanlar için. Birbirimizi daha çok sevip, saygı duymalıyız.

 

 Doğa: Yeni bir yıl hep umut demektir. Umudun her an çoğaldığı günleri görmek en büyük dileğim. Ben hasta olan insanların iyileşmesini, hayalleri olanların hayallerini gerçekleştirmesini, mutlu olmak isteyenlerin ise mutlu olmasını isterim. 2017 Yılında hep beraber güzel günler görebiliriz umarım. Bu kapsamda yeni yılın tüm insanlara barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum. Hep birlikte güzel günler görürüz umarım.

 

Yusuf: Her gelen yıl, yeniliklerle birlikte huzur ve mutluluk ta getirir. Yeter ki biz gerçekten isteyelim. Dünyamızda süregelen olayların durulmasını tüm çocukların bir arada ve mutlu olmasını diliyorum. İnsanların sağlıklı, mutlu ve güzel yıllar geçirmelerini dilerim. Bu yıl bizi çok mutlu eder ve hedeflerimize, hayallerimize ulaşırız. Umarım yeni yıl çok güzel bir yıl olur.

 

Mehmet: Yeni yıl hepimize mutluluk getirir umarım. Bu yeni yılda sağlık, mutluluk, başarı ve huzur hep yanımızda olsun. Dünyanın dört bir yanındaki tüm çocuklar hep kardeşlik içerisinde bir arada olurlar umarım. Bunun akabinde yeni yılda hepimiz hayallerimize ulaşırız umarım. Ailemle, öğretmenlerimle ve tüm sevdiklerimle birlikte güzel bir yıl geçirmek istiyorum. 2017 Yılı hepimize mutluluklar getirsin. Ailemle, öğretmenlerimle ve tüm sevdiklerimle birlikte güzel bir yıl geçirmek istiyorum. 2017 Yılı hepimize mutluluklar getirsin. Hazırlayan: Kamil Akyürek

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu