MagazinGündem

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir El Ele Görüntülendi 

Uzun süredir aşk yaşadıkları konuşulan ancak ısrarlı sorulara rağmen sessiz kalan Serenay Sarıkaya ile Mert Demir'in ilişkisi nihayet belgelendi. Ünlü çift, dün akşam bir mekandan çıkarken basın mensuplarının karşısına el ele çıktı.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir El Ele Görüntülendi

Serenay Sarikaya Ve Mert Demir El Ele Goruntulendi 1 4
Serenay Sarıkaya Ve Mert Demir El Ele Görüntülendi 

Gizemli Aşk Ortaya Çıktı

Son olarak “Aile” dizisinde rol alan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile son zamanlarda şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren Mert Demir’in adı bir süredir aşk dedikodularına karışıyordu. Haftalardır sessizliğini koruyan ikilinin aşkı sonunda belgelendi.

Serenay Sarikaya Ve Mert Demir El Ele Goruntulendi
Serenay Sarıkaya Ve Mert Demir El Ele Görüntülendi 

İlk Açıklama Geldi

Geçtiğimiz günlerde birlikte tatilden dönen ancak görüntü vermemek için havalimanından ayrı ayrı çıkan ve haklarında aşk iddiası sürekli olarak ortaya atılan ikili, sonunda sessizliğini bozdu. Güzellik merkezi çıkışında ilk kez konuşan Sarıkaya, “Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?” sorusuna “Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim” yanıtını verdi.

Serenay Sarikaya Ve Mert Demir El Ele Goruntulendi 1 1
Serenay Sarıkaya Ve Mert Demir El Ele Görüntülendi 

El Ele Kameraların Karşına Çıktılar

Aynı mekanlarda takılmalarına rağmen bir türlü yan yana görüntülenmeyen ikili, dün akşam el ele kamera karşısına geçerek aşklarını ilan etti. Magazin Online tarafından görüntülenen ikilinin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Etrafa gülücükler saçan çift, soruları yanıtsız bırakarak aynı araca binip uzaklaştı.

Serenay Sarikaya Ve Mert Demir El Ele Goruntulendi 1 2
Serenay Sarıkaya Ve Mert Demir El Ele Görüntülendi 

Hayranlarından Kutlama Mesajları

Sosyal medyada hızla yayılan bu mutlu haberi takipçileri sevinçle karşıladı. Sarıkaya ve Demir’e bir ömür boyu mutluluklar dileyen hayranları, çiftin bu mutlu gününde yanlarında olduklarını belirttiler.

Haber: Bülten

Cem Yılmaz Sosyal Medyadan Ateş Püskürdü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu