GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Sergiden Elde Edilecek Gelir Lösemili Çocuklar Yararına Kullanılacak

Bandırma Belediyesi Kültürel Etkinlikler kapsamında Şaziye Zorlu’nun “Otantik Esintiler” adlı Otantik Giysi Sergisi, Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonunda sanatseverlerle buluştu.

 

Sergi açılışında konuşan Şaziye Zorlu: “Lösemili çocuklar yararına düzenlemiş olduğumuz sergimize hoşgeldiniz. Kendimde yaşadığım sağlık problemleri nedeniyle hastaneye gittiğimde küçücük bedenlerin yaşadığı acıyı gördüm. Türkiye de ve Dünyada her yıl binlerce çocuk lösemi hastalığına yakalanıyor ve küçük bedenler zorlu bir tedavi sürecine giriyorlar. Aileleri bu konuda bilinçlendirmek lösemi tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunu sevgi ile yüksek tutmak adına çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bende bu konuda neler yapabilirim diye düşündüm ve sergiden elde edeceğim bütün geliri lösemili çocuklar yararına bağışlamaya karar verdim. Bana bu imkanı sağlayan sayın Belediye Başkanım Av. Tolga Tosun’a, Halk Eğitim Müdürümüz Cüneyt Taşkına, bana desteklerini esirgemeyen halk eğitim öğretmenlerime ve sevgili eşime çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sergi ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay: “Sevgili sanatseverler hepiniz sergi açılışımıza hoşgeldiniz. Böylesine güzel ve anlamlı bir sergide burada olduğunuz ve destek verdiğiniz için öncelikle Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun adına hepinize teşekkür ederim. Şaziye hanım sergiden elde edeceği geliri lösemili evlatlarımız yararına bağışlayacağını söylediğinde çok mutlu oldum. Böylesine anlamlı ve güzel organizasyonlara Belediye olarak hep destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bu tarz farkındalık yaratan etkinliklerin sayenizde artarak devam edeceğine inanıyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

Konuşmalardan sonra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, emekleri için Şaziye Zorlu’ya teşekkür ederek günün anlam ve önemini belirten plaketini takdim etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu