GündemDünyadan HaberlerEğitim

SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

“Görünmeyen Dünyada Yolculuk: Deneyden Deneyime Bir Nanobilim Entegrasyon Projesi” poster sergisi ve sertifika törenini YayladaAVM’de İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında Balıkesir Üniversitesi ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen “Görünmeyen Dünyada Yolculuk: Deneyden Deneyime Bir Nanobilim Entegrasyon Projesi” poster sergisi ve sertifika törenini Yaylada Alışveriş Merkezinde gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, öğrencilere sertifikalarını takdim ederken başarılarının da devamını diledi.

‘’BİZİM İÇİN MUTLULUK VESİLESİ OLDU’’

Etkinliğin oldukça verimli geçtiğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, ‘’TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında Balıkesir Üniversitesi ile ortaklaşa yürütmüş olduğumuz “Görünmeyen Dünyada Yolculuk: Deneyden Deneyime Bir Nanobilim Entegrasyon Projesi” poster sergisi ve sertifika törenini Yaylada Alışveriş Merkezinde gerçekleştirdik. Beş günlük proje eğitiminin ardından Fen Lisesi öğrencilerimizin birbirinden harika sunumları bizler için bir mutluluk vesilesi oldu. Proje yürütücümüz Prof.Dr. Mehmet DOĞAN Hocamıza ve tüm proje ekibine gönülden teşekkür ediyorum.’ İfadelerin kulladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu