Gündem

Sevilen Müftü Yaş Haddinden Emekli

Sevilen Müftü Yaş Haddinden Emekli

 

Yaş haddi sebebi ile emekliliğe hazırlanan Karesi İlçe Müftüsü Fahri Sağlık’a Şube Müdürü Neşet Kılıç tarafından plaket takdim edildi.

Yaş haddi sebebi ile emekliliğe hazırlanan Karesi İlçe Müftüsü Fahri Sağlık’a Müftülük çalışanları ve İlçe Müftülüğü’ne bağlı tüm ünvanlarda görevli personel adına Şube Müdürü Neşet Kılıç tarafından plaket takdim edildi.Emekleri için teşekkür edildi.

Sağlıklı Bir Ömür Dilediler

Karesi İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Neşet Kılıç konuyla ilgili olarak, “Bugüne kadar yapmış olduğu tüm hizmetler için şükranlarımızı sunduğumuz Sayın Hocamıza bundan sonraki yaşamında Cenab-ı Hakk’tan sağlık, afiyet ve hayırlı uzun ömürler temenni ediyoruz.” dedi. Müftü Fahri Sağlık’ta tüm personellere veda ettiği bir açıklamada bulundu. Sağlık açıklamasında, “bütün Balıkesirli kardeşlerime, güzide basınına, mesai arkadaşlarıma ve din görevlilerine ayrı ayrı teşekkür ediyor varsa haklarımı can-u gönülden helal ediyor, sizlerden de haklarınızı helal etmenizi istirham ediyorum. Selam ve dualarla arz-ı veda ediyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum. ”dedi.Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu