GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

SIBEM Gençlerinden Yörük Otağında Dizi Keyfi

SIBEM Gençlerinden Yörük Otağında Dizi Keyfi

Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş’ın da aralarında bulunduğu gençle TRT1’de yeni başlayan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ilk bölümünü izledi.

Başkan Yavaş Hayata Geçirdiği Projeleri Anlattı

SIBEM de gençlere ders eğitiminin yanında gençlerin sosyalleşmesini sağlayacak projelere, geçmişi öğreterek geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesini sağlayacak çalışmalara da yer veriliyor. Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş gençlerle sohbet etti. Gençlerin, görüş ve önerilerini de dinleyen başkan Yavaş tecrübelerini, ayrıca gençler için hayata geçirdikleri projelerini anlattı.

Yavaş ‘’Fikirlerinizi Önemsiyourz’’

Yavaş “ Projelerinizi üretin, gelin bize, birlikte değerlendirelim. Yaşadığımız ilçeye birlikte güzellik katalım. Sizlerin fikirlerini önemsiyoruz, ayrıca siz değerli gençlerimiz sayesinde projelerle daha güçlü bir Türkiye olma yolunda ilerliyoruz. ” Dedi.

Gençler Projeden Büyük Keyif Aldı

SIBEM öğrencilerinden Rabia Bedirhan “  Kursumuzun ara da yapmış olduğu etkinlikler var. Birisi de burada TRT1’de yeni başlayan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ilk bölümünü izlemek oldu. Çok keyifliydi. Belediye Başkanımız geldi sonradan. Burada mısır patlattık onu yedik. Burada işte hep beraber 20 öğrenci kadar hep birlikte diziye baktık. Çok keyifliydi. Mısır falan eşliğinde işte onu izledik. Bayağı bir bize katkısı oldu yani tarihimiz açısından güzel şeyler öğrendik. Çok keyifliydi. İkinci bölümünü de ayrıca seyrederiz diye düşünüyorum. Güzel oldu. “ dedi.

‘’Devamı İnşallah Gelir’’

Hakan ‘’ Bu olduğumuz çadırda Alparslan Büyük Selçuklu dizisini izleme fırsatımız oldu. Ayrıca burada 22 kişi falandık. Burada arkadaşlarımızla birlikte otağda yerde oturduk. İkram edildi, ikramları yedik. Burada diziyi izleme şansımız oldu. Belediyemizin bize sunmuş olduğu bu fırsattan dolayı teşekkür ederim. İnşallah bunun devamı da gelir. Bir daha ki bölümleri de her pazartesi ayrıca saat 8 de izlemek nasip olur inşallah. “ dedi.

Teşekkür Edildi

Otantik bir atmosferde tarihi anlatan bir diziyi izlemenin oldukça keyifli olduğunu belirten Uğur Kaan Çakır “Burada izlemiş olduğumuz Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde aynı şekilde çadırın içinde olduğumuz için daha fazla kendimi o zamanlara gitmiş gibi hissettim. Burada bize verilen mısırdır vesaire gibi yiyecek içecekler ikram edildi. Bunun için hem öğretmenlerimize hem belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. “dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu