GündemEğitimİlçe Haberleri

Şifa Kaynağının Merkezi Bigadiç

Şifa Kaynağının Merkezi Bigadiç

Balıkesir’de ilk hidroterapi merkezi dikkat çekiyor. Bigadiç Devlet Hastanesi Hidroterapi merkezi ve FTR Ek hizmet Binasının İnşaatı sürüyor. İnşaat çalışmaları ise yakından takip ediliyor. Ayrıca BAÜN Rektörü Prof.Dr İlter Kuş ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu çalışma alanında beraberindeki heyetle ayrıntılı incelemelerde bulundu.

Termal Su Yaşam Kaynağı

Bigadiç Devlet Hastanesi Hidroterapi merkezi ve FTR Ek hizmet Binası tamamlandığında Balıkesir ve ayrıca ülke için şifa kaynağı olacak. Termal su ve ayrıca en son teknolojik makine, ortopedik aletlerin bulunacağı sağlık merkezinde inme ve felç, ortopedik hastalıklar, spor yaralanmaları, dejenaratif eklem hastalıkları,  kronik bel ağrısı, ameliyat ve ayrıca kırık tedavisi sonrası tedavi, bronşiyal astma, kronik bronşit, üst solunum yolu hastalıkları ve ayrıca ortopedi ile ilgili insan sağlığıyla ilgili bütün birimler mevcut olacak.

Başkan Avcu ve BAUN Rektörü İnceleme Yaptı

Bigadiç’te birbiri ardına üretilen projelerle birlikte yaşama geçirilen çalışmalar devam ediyor. İlçenin hidroterapi merkezinde Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve ayrıca beraberindekiler önceki gün incelemerde bulundu. İncelemeye Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turgut Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Narlı ve Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Engin Ulusal, Sağlık Bilimleri Dekanı Prof.Dr.Musa Karaman, Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Celalettin Çevik,Öğretim Üyesi Dr.Serdar Demirci, Bigadiç MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Bülent Duman, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Emingil, AK parti İlçe Başkanımız Neşet Akbıyık, Bigadiç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Halil Kırbıyık, Başhekim Yardımcısı Dr.Ramazan Kıyak ve ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Saranda bulundu. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu