GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

ŞİMŞEK “BİRLİKTELİĞE GİDEN YOLDAYIZ”

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ilçedeki köy hayırlarının sürdüğünü belirtti. Düzenlenen köy hayırlarına katılım sağladıklarını belirten Başkan Şimşek, gelenek ve göreneği yaşatan değerlerin önemine vurgu yaptı.

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ilçenin Yunakdere ve Esenköy mahallesinde düzenlenen hayıra katıldı. Başkan Şimşek “halkımızın biraraya gelerek düzenlediği hayırlar birlik ve beraberliği pekiştiren duyguları büyütüyor. Bende katılım sağlıyorum. Bizler birlikteliğe giden yoldayız.Bizler Belediye olarak gerek hizmetlerimiz gerekse bireysel olarak temaslarımızla birlikte halkla sürekli iç içe olmayı önemseyen insanlarız. Halka hizmet edebilmenin önceliği de gönüllere girerek oluyor. Sağolsun vatandaşımız teveccüh gösteriyor ve bizde onlar için çalışıyoruz.

İlçemizde her yıl belirli konular dâhilinde etkinlikler yapılıyor. Beyköy de At yarışları düzenleniyor örneğin bu tip etkinliklere de katılım sağlıyorum. Sevinç ve hüzünleri taşıyan evlilik, nişan, ölüm, doğum vb…durumlar oluyor. Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek olarak hem de eşim Nefise hanımla sürekli dolaşıyoruz ve bundan dolayı da halkla iç içe olmaktan mutluyuz.” dedi. Önceki gün Savaştepe Ak Parti İlçe teşkilatı ile düzenlenen mahalle hayırlarına katılan Şimşek burada yaklaşan seçimlere dair ilçe teşkilatları ile de sohbetler gerçekleştirdi. Kamil Akyürek’in haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu