Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Sinan Özen’den Yürek Sızlatan İtirafı

Sinan Özen’in; “eşim de ilk defa duyacak, kızımın mezarlık yeri bile hazırdı” itirafı yürek sızlattı!

 

Sinan Özen’den Yürek Sızlatan İtirafı… Özen, 2016 yılında Burcu Kartal ile evlilik yaptı. Sonrasında, biri kız biri erkek olan ikizleri Neva ile Sanberk bebek dünyaya geldi. Ardından, o günden bu yana magazin gündeminin yakından takip ettiği ünlü çocuklar oldu. Nedeni ise Neva bebeğin doğduktan sonra yaşadığı sağlık sorunları. İkiz çocuk babası olan Müge Anlı’ nın can dostu Sinan Özen kızı Neva 12 ay boyunca küvözde yaşamıştı. Minicik bedeni 7 kez ameliyat görmüştü. Beraberinde, doktorların ve ailesinin mücadelesi ile hayata sımsıkı sarılmıştı. Sinan Özen, oğlu Sanberk ve kızı Neva hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Sinan Özen, 1 kg 100 gram olan kızının son ameliyattaki kritik durumunu ve yaşadığı süreci anlattı. Özen’in anlattıkları, “Hakikaten diyorum ya yukarısı izin vermedikten sonra hiçbir şey olmuyor. Hani bir laf var ya kul plan yapar kader güler misali” ifadelerine yer verdi.

Muge Anli

“Kızımın Mezarlık Yeri Bile Hazırdı”

Çiftin mutlu evliliğinden Neva ve Sanberk adında ikizleri oldu. Ancak Özen ailesini zor günler bekliyordu. Çünkü Neva bebek, bağırsak yırtılması nedeni ile 7 kez ameliyat geçirdi. Bundan dolayı, Neva bebek için babası ve can dostu Müge Anlı sık sık dua istiyordu.

Son Ameliyatta Bir Mucize Gerçekleşti

“Hakikaten diyorum ya yukarısı izin vermedikten sonra hiçbir şey olmuyor. MAGAZİN Haberlerinin edindiği bilgiye göre, hani bir laf var ya kul plan yapar kader güler misali. Neva’mız bu dönemde çok zor bir süreçteydi. 1 kilo 700 gram bir çocuğun 7 ameliyat geçirmesi… Son ameliyatta bir mucize gerçekleşti.”

…Sinan Özen’den Yürek Sızlatan İtirafı…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu