Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı Belediyesi Yangın Çıkan Fabrikaya Destek Oldu

Sındırgı Belediyesi Yangın Çıkan Fabrikaya Destek Oldu

Sındırgı İlçesi’nde önceki günlerde bir turşu fabrikasında yangın çıkması üzerine Sındırgı Belediyesi işletmeye destek sağlamak için enkaz temizleme çalışmaları için ekip gönderdi.

TEMİZLİK EKİBİ GÖNDERİLDİ

Sındırgı İlçesi’nde önceki günlerde bir turşu fabrikasında çıkan yangının enkaz temizleme çalışalarına başlandı. Balıkesir Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Hali Güner’e ait olduğu bilinen fabrikada görülen yangın sonrası birçok alan kullanılamaz hale geldi. Yangından hasar gören alanları temizleme çalışmalarına başlandı. Enkaz temizleme sürecinde Sındrıgı Belediyesi işletmeye destek olunması amacı ile belediyeden temizlik işlerinde yardımcı olacak bir ekip gönderdi.

“YARALARI BERABER SARACAĞIZ ”

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek konu ile ilgili olarak, “ İlçemizin dışa açılan kapısı turşu fabrikasında geçtiğimiz günlerde çıkan yangında fabrika kullanılmaz hale gelmiş hepimizi derinden üzmüştü. Yaraları sarmak, tesisi yeniden canlandırmak, işletmeye yardım adına belediye personelimiz tarafından enkaz temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.İşletme Sahibi Halil Güner’e tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz…
Her an yanınızdayız… ” diye konuştu. Olay yerine ulaşan ekipler enkaz temizleme çalışmalarında işletme personellerine destek sağladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu