Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı Esnaf Odası Başkanı Halil Güner’e Güven Oyu!

Sındırgı Esnaf Odası Başkanı Halil Güner’e Güven Oyu!

 

Sındırgı Esnaf Odası Başkanı Halil Güner, kongrede üyelerinin güven oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

 

İLÇEDE HEYECANLI SAATLER YAŞANDI

 

Geçtiğimiz gün Sındırgı ilçesinde heyecanlı saatler yaşandı. Sındırgı Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı, yoğun bir katılımla düzenlendi. Toplantı, divan heyetinin oluşturulması ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı okunmasının ardından başladı. Toplantıda, genel kurul gündem maddeleri görüşüldü.

 

SEÇİMİN GALİBİ HALİL GÜNER OLDU

 

Gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanmasının ardından, üyelerin ve adayların seçim heyecanı başladı. Çok sayıda oda üyesi, sandık başına giderek mesai bitimine kadar oy kullandı. Seçimin galibi ise, mevcut oda başkanı Halil Güner oldu ve üyelerinin güven oyunu topladı.

274731214 2026243130882819 4934277452525094455 N

“TÜM ESNAFIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Toplantının ardından konuşma yapan Halil Güner, “Sevgisini her daim yürekten hissettiğimiz Esnafımız tarafından büyük bir teveccüh gösterilmiş, yeniden büyük bir farkla seçilmiş bulunmaktayız. Bugün gerek dükkanını, gerek tezgahını, gerek istirahatini bırakıp, davetimize icabet edip, genel kurulumuza katılan tüm esnafımıza, göstermiş olduğu ilgiden, alakadan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“ESNAFIMIZA, SINDIRGI’MIZA HAYIRLI OLSUN”

 

Güner konuşmasını şu ifadelerle noktaladı; “Bu süreçte, bu yolda bizimle beraber yürüyen, bizimle birlikte aynı heyecanı duyan, aynı çalışma gayretini gösteren oda çalışma ekibimize, gerek dualarıyla, gerek çalışmalarıyla bizlere destek olan tüm dostlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Genel kurulumuzun, demokrasi şölenine dönüşmesine katkı sağlayan aday olan arkadaşlarımı da ayrıca kutluyorum. Genel kurulumuz, seçimlerimiz tüm Esnafımıza, halkımıza Sındırgı’mıza hayırlı olsun.”

Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu