Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Sındırgı Kamp Karavan Ve Ofroad Festivaline Yoğun İlgi

Sındırgı Kamp Karavan Ve Ofroad Festivaline Yoğun İlgi

Eşsiz doğası ile adrenalin sporlarına ev sahipliği yapan ve kamp tutkunlarının gözdesi haline gelen Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Yaylabayır kırsal mahallesinde kamp karavan ve offroad festivali gerçekleşti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı Belediyesi, Triton Anadolu, Yaylabayır Muhtarlığı, Balıkesir ve Sındırgı Offroad kulüpleri işbirliği ile gerçekleştirilen Sındırgı Kamp, Karavan ve Offroad Festivali katılımcıları ve yöre halkını sevindirdi. Birçok markanın da stant açtığı festivalde, kampa katılanlar sürpriz hediyelerin sahibi oldu. Jandarma, Zabıta ekipleri girişlerdeki COVİD 19 kontrollerini gerçekleştirdi. Bölgede geniş çapta güvenlik önlemleri aldılar.. Gezici tuvaletlerden, elektrik, sahne, ayrıca acil müdahale gibi kampa katılanların rahatlığı her alanda düşünüldü. Aynı zamanda yöre halkının açtığı stantlarda A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlara yer verdiler. Festivalin bölge halkına kazanç sağlaması, tamamen doğal ürünlerin ve temel ihtiyaçların da ekonomik bir şekilde karşılanması adına Festival alanında ayrıca Yaylabayır mahalle sakinleri haricinde stant açılmasına da müsaade edilmedi.

Tüm Kurumlar ve Yöre Halkı İşbirliği İçindeydi

Sındırgı Belediyesi organizasyonunda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Triton Anadolu grubu ve Yaylabayır mahalle muhtarlığı ve yöre halkı işbirliği içerisinde gerçekleştirilen festival de Kaymakamlık, Orman İşletme Müdürlüğü, ayrıca Jandarma da mükemmel bir uyum içerisinde çalıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu