GündemEğitimİlçe Haberleri

SINDIRGI MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU

Balıkesir Üniversitesi Sındırgı Meslek Yüksekokulunda 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Törene; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Sındırgı Kaymakam Vekili Altuğ Çağlar, Sındırgı Belediye Başkan Vekili Halil Aldemir, protokol üyeleri, öğretim elemanları, idari personel ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Sezgin Kılıç yaptığı konuşma ile duygularını paylaşırken, Sındırgı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sefer Uçak da yaptığı konuşmada mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Balıkesir Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, Sındırgı Belediye Başkan Vekili Halil Aldemir ise yaptığı konuşma ile öğrencilere mezuniyetlerinin hayırlı olması dileklerinde bulunurken, meslek yaşamlarında başarılar diledi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de törende yaptığı konuşma ile yeni mezunları başarılarından dolayı kutlarken, öğrencilerin üzerinde emekleri bulunan öğretim elemanları ve ailelere teşekkür etti. Rektör Özdemir ayrıca okul mezunlarından olan ve 2016 yılında şehit düşen Şehit Jandarma Kd. Üstçavuş Ahmet Semerci’nin törende hazır bulunan annesi ve babasına da şükran plaketi takdim etti.
Tören, meslek yüksekokulunda dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu