Gündemİlçe HaberleriSpor

SINDIRGI STADYUM ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

SINDIRGI STADYUM ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

 

Sındırgı Belediyesi İlçe Atatürk Stadyumu’nda  UEFA standartlarına uygun olması yönünde yapılan suni çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı

 

Sındırgı Belediyesi İlçe Atatürk Stadyumu’nda  UEFA standartlarına uygun olması yönünde yapılan suni çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Sındırgı Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı işbirliği ile yürütülen Stat çalışmaları doğrultusunda önce tribün koltukları yerleştirme işlemi gerçekleştiren ekipler suni çim çalışmalarını da tamamlayarak İlçe Atatürk Stadyumu’nu hazır hale getirdi.

 

“Gençleri ve Sporu Seviyoruz”

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “Atatürk Stadyumunda Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile UEFA standardında suni çim çalışmalarında sona gelindi. Tribünü kapatıp, koltukları takmıştık, şimdi de güzelleştiriyoruz. Stat çalışmalarımızın yanı sıra Gençlik Merkezi, tenis kortu, yüzme havuzu ile tam bir spor kompleksine dönüştürüyoruz. Sporu ve gençlerimizi seviyor, sağlıklı gelişimleri için kaliteli olarak spor yapabilmelerini desteklemek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu