Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Sındırgı Yatırımları Ve Bütçe Destekleri Masaya Yatırıldı

Sındırgı Yatırımları Ve Bütçe Destekleri Masaya Yatırıldı

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçenin 2021 yatırımları ve bütçe destekleri hakkında görüşme sağlamak için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ziyaret etti.

STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarfından Balıkesir’e yapılacak yatırımlarla ilgili düzenlenen protokol törenine katılım için ziyaret ettiği Ankara’da Sındırgı için temaslarını sürdürdü. Ekrem Yavaş ilçenin 2021 yatırımları ve bütçe destekleri hakkında görüşme sağlamak için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ziyaret etti.

BÜTÇE DESTEĞİ TALEPLERİ İLETİLDİ

Başkan Ekrem Yavaş’a Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ziyaretinde AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Gökçe Uygur, Mustafa Canbey, Yavuz Subaşı ve Ak Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla eşlik etti. İbrahim Şenel’in makamına yapılan ziyarette Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçe yatırımlarına ilişkin bütçe desteği taleplerini Şenel’e iletti. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Yavaş, görüşmenin oldukça verimli geçtiğini ifade ederek Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’e ilgileri ve Balıkesir’e sağladıkları destekleri için teşekkürlerini iletti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu