Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Sındırgı Yeni Hastane Açılışı İçin Gün Sayıyor

Sındırgı Yeni Hastane Açılışı İçin Gün Sayıyor

Sındırgı’da yeni hastane binası gün sayıyor. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş İlçede hizmete girecek yeni hastane için görüşmeler yaptı. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Ankara’da Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir’ile görüştü.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir’i ziyaret etti. İlçedeki Yeni Hastahane ile ilgili görüşme gerçekleştirdi. Ayrıca 2 ay gibi bir süre zarfında yeni hastanenin hizmete girmesi hedef. Temeli atılan 3500 metrekarelik kapalı alana sahip yeni hastane binası toplam 12.332 metrekarelik alanda hizmet verecek.

Yeni hastane binası beraberinde doktorları da getirecek. İmkanları fazlalaştırılan bir hastane ile vatandaşlar sağlık sorunlarını ilçede. Konuyla ilgili Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanlığımıza, Valiliğimize, İl Sağlık Müdürlüğümüze, Milletvekillerimize ve ayrıca emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Sındırgı her şeyin en iyisine layık.” Dedi. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu