Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı Yonca Pazarı Çalışmaları Sürüyor

Sındırgı Yonca Pazarı Çalışmaları Sürüyor

Sındırgı İlçesi’nde önceki günlerde İlçe Belediye Başkanı Ekrem Yavaş talimatı ile yapımını başlanan Yonca Pazarı dükkanlarının yapım çalışmaları sürüyor.

SINDIRGI YONCA PAZARI CANLANIYOR

Sındırgı İlçesi’nde önceki günlerde İlçe Belediye Başkanı Ekrem Yavaş talimatı ile yapımını başlanan Yonca Pazarı dükkanlarının yapım çalışmaları sürüyor. Yonca bölgesinde tezgah kuran esnafların üzeri kapalı alanlarda satış yapabilesini sağlamak için yapılan dükkanlarda Kademe birimi tarafından çalışmalarda devam edildi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş pazarcı esnafların mevsimsel etkiler sebebi ile kazanç kaybına uğramaması için bu projenin hayata geçirilmesini istediğini dile getirmişti.

BİR PROJE DAHA HAYATA GEÇİRİLİYOR

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın talimatı ile başlayan çalışmalarda dükkanların yapımında sona yaklaşılarak ahşap ağırlıklı natürel bir yapılanma sağlanıyor. Ekrem Yavaş Yonca Dükkanları ile ilgili olarak, “Belediye personelimiz tarafından tadilatı gerçekleştirilen alanda yeni dükkanlar oluşturuluyor. Kademe birimimiz tarafından ahşap ağırlıklı estetik dokunuşlarla ilçemize yakışacak bir proje daha hayata geçiriliyor. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu