Sındırgı’da 15. Geleneksel Çocuk İftarı Düzenlendi

Ramazan Ayının Manevi Bilinci Sındırgı’da Çocuklara Aşılandı

Sındırgı’da 15. Geleneksel Çocuk İftarı Düzenlendi

Sındırgı’da 15. Geleneksel Çocuk İftarı Düzenlendi

Çocuk İftarı 15. Kez Düzenlendi, Protokol Birlikte İftar Yaptı

Sındırgı’da 15. Geleneksel Çocuk İftarı Düzenlendi
Sındırgı’da 15. Geleneksel Çocuk İftarı Düzenlendi

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde, İlim Yayma Cemiyeti ve hayırseverlerin işbirliğiyle bu yıl 15’incisi düzenlenen çocuk iftarı programı gerçekleştirildi. Ramazan ayı boyunca çocuklara manevi değerleri aşılamak amacıyla organize edilen etkinlik, Sındırgı’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Balıkesir’In Sındırgı Ilçesi

Protokol ve Çocuklar Bir Arada İftar Yaptı

İftar programına Sındırgı Kaymakamı Didem Dinç Özay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Çakır, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Rahmi Yörük, İlim Yayma Cemiyeti Sındırgı Şube Başkanı Mustafa Öztürk ve birçok yetkili katıldı. Kaymakam Özay, çocuklarla birlikte iftar yaparak, Ramazan ayının önemine ve toplumsal birlikteliğin gücüne dikkat çekti.

Protokol Ve Çocuklar Bir Arada İftar Yaptı

Ramazan Ayının Manevi İklimi Çocuklarla Paylaşıldı

İlim Yayma Cemiyeti’nin öncülüğünde düzenlenen iftar programında, çocuklara Ramazan’ın manevi atmosferi hissettirildi. Her yıl geleneksel hale gelen bu programla, geleceğin nesillerine kardeşlik ve dayanışma mesajı verilmeye devam ediliyor.

AA

Edremit’te Atık Düğmeler, Sanat Eserine Dönüştü

sındırgı ramazan Sındırgı Kaymakamı Didem Dinç Özay İlim Yayma Cemiyeti çocuk iftarı manevi bilinç