Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı’da Can Dostları Unutulmadı

Sındırgı’da Can Dostları Unutulmadı

Sındırgı İlçesi’nde kar yağışı etkisini sürdürüyor. İlçe merkezi ve kırsal bölgelerde kar yağışının etkisini sürdürmesi ile sokak hayvanları belediye ekipleri tarafından beslenmeye başladı.

MAMA DAĞITIMI YAPILDI

Pandemi sürecinde birçok yiyecek içecek işletmesinin kapanması ve hafta sonları kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması tedbiri sebebiyle yiyecek bulmakta güçlük çeken can dostlar Sındırgı Belediyesi tarafından düzenli olarak beslenmeye başladı. Belediye personelleri hafta sonu hem kar hem de pandemi kısıtlamalarının etkilerinden sokak hayvanları için oluşabilecek olumsuzluklara karşı mücadele verdiler.

BAŞKAN YAVAŞ’TA ÇAĞRIDA BULUNDU

Ekipler ilçe merkezi ve kırsal bölgelerde birçok noktaya mama dağıtımı yaptılar. Sokak hayvanları için mama dağıtımı yapan ekipler aynı zamanda hayvanların sağlık durumlarını ve ihtiyaçlarını da gözlemlemiş oluyorlar. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş konuyla ilgili olarak, “Tabi bu karlı ve soğuk havalarda can dostlar da unutulmadı. Onlar için yem desteği sağladık. Sizler de kapınızın önüne koyacağınız bir kap yemekle hayatta kalmalarına destek sağlayabilirsiniz.” diye çağrıda bulundu.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu