Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı’da Dükkanları Kapanan Esnafların Pazar İhtiyaçları Karşılandı

Sındırgı’da Dükkanları Kapanan Esnafların Pazar İhtiyaçları Karşılandı

Sındırgı’da Dükkanları Kapanan Esnafların Pazar İhtiyaçları Karşılandı. Sındırgı İlçesi’nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü iş yeri covid-19 salgını ile mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamalar sebebiyle kapatılan vatandaşların haftalık pazar ihtiyaçlarını karşıladı.

KAPI KAPI PAZAR İHTİYAÇLARI DAĞITILDI

Sındırgı İlçesi’nde zabıta ekipleri iş yeri covid-19 salgını ile mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamalar sebebiyle kapatılan vatandaşların haftalık pazar ihtiyaçlarını karşıladı. Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Müdürlüğü tarafından iş yeri covid-19 tedbirleri kapsamında kapatılan vatandaşlar tespit edildi. Yapılan tespitlerin ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşların kapılarını tek tek ziyaret ederek meyve sebze gibi bir takım Pazar ihtiyaçlarını teslim ettiler.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜ ETTİLER

Vatandaşlar haftalık pazar ihtiyaçlarını temin ederek kapı kapı teslim eden personellere teşekkürlerini ilettiler. Konuyla ilgili açıklamada bulunan ilçe Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “Birlikte bir aileyiz. Bu arada iş yeri kapalı olup yardım için aradığımızda teşekkür edip kendisinin de ihtiyacı olmasına rağmen yanımda çalışanıma yardım edin diyen esnaflarımız var bizim.” diye konuştu. Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan dağıtım çalışmalarının imkanlar dahilinde sürdürüleceği belirtildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu